Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ioana Filimon, protagonista unui triunghi amoros?! Ce relație are cu Jador

Ioana Filimon s-ar fi trezit recent protagonista unui triunghi amoros. Citește mai jos ce s-a întâmplat în viața fostei Miss România. 

Deși a declarat că relația în care este acum implicată o face foarte fericită, Ioana se pare că se află într-o ipostază cel puțin neobișnuită.

Partenerul vedetei ar fi găsit imagini compromițătoare cu artistul în telefonul său, scrie Spynews.

Deși Filimon a participat la filmările pentru un videoclip al lui Jador, se pare că avea fel și fel de fotografii cu acesta, dar și cu familia lui.

Iubitul Ioanei este acum extrem de suspicios cu privire la motivul pentru care deține în telefon poze personale cu cântărețul.

Cei doi se ceartă din această cauză

Apropiați ai cuplului susțin că atmosfera fericită dintre cei doi a fost înlocuită cu certuri și reproșuri. Ba mai mult, iubitul fostei „Miss România” s-ar fi oferit să o ajute cu treburile casnice și reparațiile din locuință, însă descoperirea sa recentă l-a pus cam pe gânduri.

Fotografiile cu Jador, păstrate de Ioana Filimon, l-ar fi enervat la culme pe iubitul ei, iar de câteva zile cei doi o țin într-o continuă ceartă.

„Nu am o relație în momentul de față. Nu sunt fete de casă, doar se dau la mine multe, nu ca oi fi eu mare furmos, le trebuie că sunt eu Jador, că am un mușchiuleț, că am o pătrățică, că am două milioane aici și de asta nu stau cu niciuna”, a spus recent Jador. 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *