Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Decizie radicală luată de Gigi Becali. “Sunt scârbit de…”

La scurt timp după ce și-a creștinat nepoțica, latifundiarul din Pipera a luat o decizie incredibilă. Gigi Becali pare că s-a săturat să tot facă acte de caritate și, inclusiv din acest motiv, ar intenționa să se dea deoparte și să-și petreacă viața în liniște. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarații de ultimă oră.

Milionarul din Pipera este, fără doar și poate, unul dintre cele mai mediatizate personaje din România. De-a lungul timpului, a fost protagonistul multor momente inedite și s-a remarcat prin acțiunile de binefacere. A finanțat construirea unor lăcașe de cult, a dotat spitale cu aparatura necesară și a ajutat financiar mii de români. (CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI ȘI-A BOTEZAT NEPOȚICA “LA SECRET”. SINGURELE IMAGINI DE LA MARELE EVENIMENT DIN FAMILIA MULTIMILIONARULUI)

Patronul de la FCSB se pare că a luat însă o decizie de-a dreptul uluitoare. Gigi Becali pare mai hotărât ca oricând să se retragă din lumina reflectoarelor.

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, latifundiarul din Pipera a mărturisit că a dat ”block” tuturor ziariștilor și că preferă să stea deoparte și să își trăiască viața în liniște. Mai mult decât atât, patronul clubului FCSB a mărturisit și că a renunțat să se mai uite la televizor. (NU RATA: CUM S-A “BĂTUT” GIGI BECALI CU ANAF-UL PENTRU O DATORIE DE 350.000 DE EURO. MAGISTRAȚII AU DECIS CĂ…)

”Voi sunteți ultimii cu care mai vorbesc”

“Tată, vă rog din suflet să mă lăsați. Presa a ajuns rău de tot și eu prefer să stau deoparte. Am renunțat până și la televizor, nu mai am. Pentru că sunt scârbit de tot. Cine sunt eu, să salvez lumea? Pe mine mă știu 22 milioane de români. Nu le pot rezolva problemele tuturor. Am dat «block» tuturor ziariștilor. Vreau să-mi trăiesc viața în liniște. Voi sunteți ultimii cu care mai vorbesc. Vă rog să uitați de mine. Gigi Becali nu mai vă face vouă subiecte. Regret că ajung să anunț prin telefon. Nu vreau să jignesc pe nimeni. Am renunțat la televizor, habar nu am ce se mai petrece”, a declarat Gigi Becali pentru CANCAN.RO.

Gigi Becali, decizie uluitoare! Se retrage din viața publică?!

Drama secretă a lui Gigi Becali

Gigi Becali se numără printre cei mai puternici oameni de afaceri din România și toată lumea îl cunoaște drept un bărbat extrovertit… Cu toate acestea, puțini știu că, în urmă cu 30 de ani, el a trăit o dramă fără margini. Experiența a fost atât de traumatizantă, încât au fost extrem de rare momentele în care a adus-o în discuție. Familia finanțatorului de la FCSB înțelege cel mai bine motivul pentru care milionarul nu a vrut să vorbească niciodată public despre moartea surorii sale. (NU RATA: “REGELE BARBUTULUI”, APEL DISPERAT CĂTRE GIGI BECALI. “SĂ NU RĂMÂN CU MORȚII PE STRADĂ!”)

La câteva luni după Revoluția din 1989, familia lui Gigi Becali a fost în doliu. Sora cea mare a afaceristului s-a stins fulgerător la vârsta de 44 de ani. Înainte să părăsească această lume, Dorina Becali își împlinise un vis: a reușit împreună cu sora sa, Domnica, să cumpere un teren în Pipera, unde au construit un cimitir în care să fie înmormântați copiii morți înainte să fie botezați.

Latifundiarul din Pipera spune că a renunțat la televizor

“Sora lui Gigi, care a murit, a fost în clasă cu mine; noi am fost botezați în aceeași apă cu Dorina, sora lui Gigi, și am fost crescuți împreună, ca frații. Ea a murit pentru că s-a sacrificat să îngroape copiii rămași fără ajutor, care nu mai puteau să fie înmormântați și ea a răcit acolo, în cimitir, îngropând copii… a făcut pneumonie și a murit după Revoluție”, a declarat Giovani Becali într-un interviu mai vechi, relatează prosport.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *