Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au despărțit, după un mariaj de 33 de ani

Cornelia Catanga a dezvăluit că s-a despărțit de soțul ei. Iată ce mărturisiri a făcut artista despre separarea de Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga și soțul ei s-au separat. Artista a mărturisit, la o emisiune TV, că despărțirea s-a produs din luna aprilie a acestui an. 

Solista și Aurel Pădureanu nici măcar nu mai locuiesc la același etaj. Ba, mai mult, aceștia nici nu mai iau masa împreună, așa cum o făceau de obicei.

„Mâncăm separat”

„Nu știu dacă ar fi bine să spun chestia asta. Noi de o perioada suntem despărțiți. Din aprilie, eu și Pădureanu suntem despărțiți. A fost un motiv foarte bine întemeiat, poate că de comun accord că stăm în aceeași casă. El stă la etajul 1, iar eu stau la etajul 2. (…) Mâncăm separat, eu mănânc cu copiii, nora mea îl servește”, a spus Cornelia Catanga la „Antena Stars”.

Catanga a dorit să sublinieze faptul că a avut parte de o căsnicie fericită alături de Aurel Pădureanu. Acum, aceștia nici măcar nu mai comunică, fiul lor fiind „mesagerul” acestora atunci când doresc să-și transmită ceva.

Artista a recunoscut că în mariajul ei au avut loc și certuri și că nu crede în fericirea deplină într-o relație: „Vreau să vă spun că am avut o căsnicie fericită. (…) Eu dacă transmis ceva, vorbesc cu copilul. (…) M-am certat, ca fiecare. Dacă spune cineva că nu se ceartă într-o relație, nu există așa ceva”.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *