Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Un român a comis o crimă șocantă în Spania. Cum i-a adus sfârșitul soției sale

Un român a comis o crimă șocantă în Spania și a fost încătușat astăzi de polițiștii spanioli. Bărbatul a ajuns pe mâinile agenților după ce aceștia au fost alertați de vecinii care au auzit strigătele îngrozitoare ale femeii care a murit în chinuri.

Citește și: Marius Tucă, depistat pozitiv cu noul coronavirus: “Această încercare pe care viaţa mi-a pus-o în faţă…”

Un român a comis o crimă șocantă în Spania

Un român de 55 de ani a fost reținut azi în orașul Jerez de la Frontera după ce și-a ucis partenera de viață. Vecinii celor doi soți au sunat imediat la numărul unic de urgență după ce au auzit țipete și lovituri în locuința românilor la ora locală 07:50, relatează jurnaliștii publicației La Vanguardia. În momentul în care polițiștii au bătut la ușa apartamentului, aceștia au văzut scene șocante… femeia de 57 de ani nu mai respira.

Află și: Bianca Pop, noi dezvăluiri după ce a susținut că a fost drogată și violată: “Voi spune numele lui. Am atacuri de panică și…”

În urma probelor adunate de la fața locului, anchetatorii au decis să-l rețină pe românul de 55 de ani pe care îl consideră principalul suspect în asasinarea soției sale. Medicii legiști le vor dezvălui cauza decesului în urma autopsiei care urmează să fie făcută. De asemenea, ancheta este în curs de desfășurare, au mai relatat cei de la publicația spaniolă La Vanguardia.

Descoperă și: Fostul “cumnat” al Biancăi Drăgușanu sare în ajutorul minorei de 13 ani din Târgu-Jiu, care a fost bătută fără milă. Gestul emoționant făcut de Cobra Tate

Sursa foto: lavanguardia.com

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *