Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Tragedie în plină campanie electorală! A ținut un discurs, iar apoi a murit

Tragedie în plină campanie electoral! Candidatul PPU-SL la Preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj a murit astăzi, după un discurs pe care l-a ținut la Dăbuleni, în cadrul campaniei electorale.

În timp ce se afla alături de echipa sa din Partidul Puterii Umaniste-Social Lieral, Gabriel Ciulu a început să se simtă rău. Politicianul se afla în fața mulțimii, alături de președintele Federaţiei Naţională a Sindicatelor din Industria Alimentară și ținea  ținea un discurs, în momentul în care a început să se simtă rău.

Gabriel Ciulu a fost ajutat de un alt coleg de partid și s-a retras din fața mulțimii. Ulterior, acesta și-a dat ultima suflare. Medicii l-au resuscitat timp de 45 de minute, însă nu au mai putut face nimic ca să-i salveze viața. (CITEȘTE ȘI: NEA MĂRIN ȘI SOȚIA, PRIMA POZĂ DIN SALONUL SPITALULUI ÎN CARE SUNT TRATAȚI ÎMPOTRIVA NOULUI CORONAVIRUS. DETALIUL CARE A ATRAS ATENȚIA TUTUROR)

„În plină campanie electorală, colegul nostru Gabriel Ciulu, candidatul PPU-SL la Președinția Consiliului Județean Dolj cu care mă aflăm la Dabuleni a decedat în urma unui infarct. Dumnezeu să-l odihnească!”, a declarat Dragoș Frumosu.

„Oameni buni, trăim într-o țară condusă de ani de zile de nemernici. Orașul Dabuleni nu are medic constatator. După ce salvarea a încercat resuscitarea 45 de minute a plecat, a venit polițist de la criminalistică și trebuie găsită mașină că să fie dus la morgă, la Bechet. Incredibil!”, se arată într-un mesaj al lui Dragoş Frumosu, președintele Federaţiei Naţională a Sindicatelor din Industria Alimentară, a Băuturilor, Tutunului şi Ramuri Conexe “SINDALIMENTA”, membru al PPU-SL.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *