Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Pandemia a reaprins focul pasiunii între Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza. ”Stând acum împreună, ne-am atașat mai tare”

Pe 9 septembrie, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza Georgescu, au împlinit doi ani de când s-au căsătorit și 8 de când formează un cuplu. Deși au avut grijă să se bucure mereu unul de celălalt, Cosmin ne-a mărturisit că a avut nevoie de restricțiile unei pandemii să-și dea seama că este loc și de mai bine.

Chiar în ziua în care aniversa doi ani de la nunta unde Mihai Bobonete și soția lui, Cătălina, le-au fost nași, Cosmin Natanticu a ales să-și facă alt program și să iasă cu prietenii la deschiderea unei cafenele. Actorul ne-a mărturisit că nici el, nici Eliza Georgescu, partenera lui de viață, nu sunt adepții celebrării anuale a nunții lor, fiind de modă veche și așteptând să ajungă la ”nunta de argint”, apoi la ”nunta de aur”.

”Nu cunosc eu termenii ăștia cu nunta ”de hârtie”, ”de bumbac”, la un an, la doi, la cinci. O știu pe aia la 25 de ani că e ”nunta de argint” și la 50 de ani, ”nunta de aur”. Nu cred că o mai prind, dar atât. Vreau să apucăm să-mi iei interviu când o să sărbătoresc ”nunta de aur” și o să fiu ca domnul Beligan, Dumnezeu să-l ierte, să stau pe scaun și să spun cum este la 50 de ani căsătorie”, ne-a mărturisit actorul.

Cosmin și Eliza, la nuntă

Nu zic că 24 din 24 a fost lapte și miere”

Chiar dacă au doar doi ani de când au devenit oficial soț și soție, artiștii au avut nevoie de această perioadă de autoizolare pentru a-și da seama că nu petreceau destul de mult timp unul cu celălalt.

”Până acum, amândoi alergam în stânga-dreapta, nu prea aveam timp de noi și ni se părea că totul este în regulă. Dar stând acum împreună, ne-am atașat mai tare unul de celălalt. E chiar mișto. Eu nu zic că 24 din 24 a fost lapte și miere, că mai sforăi, dar a fost frumos”, a mai spus Natanticu.

Cei doi soți se bucură în continuare unul de compania celuilalt, însă nu exclud ideea de a mări, cât de curând, familia. Dar cea care nu este pe deplin convinsă este Eliza, care-și supune soțul la tot felul de teste pentru a se convinge că este pregătit pentru rolul de tătic.

”Avem un câine și ne adaptăm cu el. De fapt, eu. Eu ies cu el afară, pentru că eu nu mi-am dorit câinele. Și Eliza m-a luat la sentiment și mi-a zis că în felul acesta poate vedea dacă sunt pregătit pentru copil… și atunci eu vreau să văd ce tătic iese la opt dimineața să-și facă copilul nevoile în parc. Nu cred că asta mă pregătește pentru momentul când voi fi tătic, dar îi fac ei pe plac. Și să știi că mai spăl și eu vasele, o mai ajutam prin casă și înainte de pandemie”, a mai povestit Natanticu, pentru Libertatea.

VIDEO:
Cosmin Nistor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *