Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Liviu Guță, în război cu Axinte! „Este un papițoi! Are să-mi dea 14.000 de euro din concerte”

Război în lumea artiștilor! Liviu Guță îl acuză în mod public pe Florin Petrescu, alias Axinte, că îi datorează aproximativ 14.000 de euro din concerte de anii trecuți. Actorul din „Vacanța Mare” neagă însă tot ce spune manelistul și vrea să acționeze în instanță.

Deși neagă vehement acuzațiile și vrea să acționeze în instanță, nu este prima dată când Florin Petrescu, alias Axinte, este acuzat de vedete din showbiz că le-a dat țeapă.

Se pare că, în ultimii ani, fostul actor a organizat spectacole și concerte, alături de artiști de top, față de care nu ar fi fost deloc serios. Mai mulți soliști din România s-au plâns că Axinte este unul dintre cei mai neserioși impresari și că nu le-a dat banii nici până în ziua de astăzi.

Axinte i-ar fi tras țeapă lui Liviu Guță

În aceeași ordine de idei, Liviu Guță s-a filmat pe YouTube și le-a povestit tuturor, public, despre situația conflictuală în care se află cu Axinte.

 ‘Axinte e un papiţoi cu căciulă. Are să-mi dea 20. 000 euro, din concerte, din 2009! Mi-a băgat beţe-n roate, ca să nu mai cânt la spectacolele în aer liber, le-a zis tuturor că sunt ţepar. Am familie, am nevoie de bani, numai rele îmi face!

Am cântat foarte mult în Piatra-Neamţ şi tot ce există sate, comune. Din 20.000 de euro, ţin minte, şi ca să nu fiu nesimţit, cred că am primit vreo 6.000 de euro, ceilalţi s-au dus pe Apa Sâmbetei. Haideţi să vă spun cum procedează Axinte, Florin Petrescu, la spectacolele pe care le organizează şi la restaurantele de la noi. Mi-au spus foarte mulţi oameni, am filmări, când Axinte îi spune unui patron de local că Liviu Guţă nu mai cântă, că cere foarte mult, că mai bine ar aduce pe altcineva.

Vă daţi seama că, în toţi anii mei, Axinte mi-a făcut cel mai mare rău, dragii mei. Pentru că atunci când nu te supui şi nu mergi pe banii pe care ţi-i dă el, începe să facă manevre de genul ăsta. M-a pus şi pe afişe, cap de afiş, pe la evenimentele din ţară, eu nu ştiam nimic, el îmi zicea că s-a suspendat spectacolul. Lumea venea de dragul meu, iar Axinte le spune că n-am ajuns, că-s neserios, că aşa fac mereu’, a spus Liviu, într-un filmuleţ publicat pe canalul său de YouTube.

Axinte neagă totul

Axinte neagă toate acuzațiile. Fostul actor din trupa ‘Vacanța Mare’ spune că Liviu Guță nu vrea decât să își facă reclamă pe spatele lui.

‘Liviu e un nebun de om. Nu-l mai bagă nimeni în seamă, nu mai are nunţi că nu-l ia nimeni şi s-a făcut vlogger peste noapte. Îl dau şi în judecată dar, câinii latră, ursul merge. Şi pe Daniela Györfi a certat-o că, în 2004, el a scos piesa «De ce mă minţi, de ce mă minţi?» şi că e melodia lui, nu a Danielei. Stă acasă şi nu are ce face! Stă şi el în casă şi se plictiseşte. Şi ce zice, dau şi în Daniela, că e melodia mea, dau şi în Axinte, că acum 15 ani avea să-mi dea bani, dar nu mi i-a mai dat, şi de aceea nu mă mai ia lumea la concerte’, a spus Axinte pentru Click!

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *