Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

“Fosta” lui Victor Slav are pofte suspecte. După ce au vizitat o clinică, i-a cerut noului iubit să…

Raluca ”Bombardiera” pare că și-a găsit sufletul pereche la mai bine de un an de la ”divorțul” de Victor Slav. Focoasa brunetă ar fi dat marea lovitură în plan sentimental. S-a cuplat cu un afacerist străin, iar acum dă semne că se pregătește pentru cel mai important rol din viață… cel de mamă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase.

După mai bine de un an de când s-a despărțit de fostul soț al Biancăi Drăgușanu, timp în care a ”bifat” câteva relații pasagere, ”Bombardiera” se pare că, de câteva luni, simte din nou fiorul dragostei. „Responsabil” pare să fie un afacerist străin, alături de care sexoasa brunetă a petrecut pe Riviera franceză. Din câte se pare, escapada romantică de care cei doi au avut parte în cele mai exclusiviste stațiuni din sudul Franței ar fi lăsat ”urme”. (CITEȘTE ȘI: DETALIUL INTIM PE CARE L-AU OBSERVAT TOȚI! FOSTA IUBITĂ A LUI VICTOR SLAVA A FĂCUT FURORI ÎN MEDIUL ONLINE. CE A LĂSAT LA VEDERE BRUNETA)

Raluca Silea, alături de noul iubit

Raluca Silea, comportament ”suspect”

Zilele trecute, CANCAN.RO i-a întâlnit pe Raluca ”Bombardiera” și pe iubitul acesteia în fața unei clinici din Capitală. După ce ar fi fost supusă unor investigații amănunțite, ”fosta” lui Victor Slav a părăsit unitatea medicală cu un plic mare în mână, în care e de presupus că se aflau mai multe documente medicale.

Însoțită de noul iubit, milionarul străin care o tratează ca pe o veritabilă prințesă, Raluca Bombardiera s-a îndreptat spre mașina de lux a acestuia. După ce s-a așezat confortabil pe locul din dreapta, l-a îndrumat pe milionarul străin spre o renumită cofetărie din București. Și asta pentru că sexoasa brunetă ar fi avut poftă de… găluște cu prune. (NU RATA: ”BOMBARDIERA” LUI SLAV S-A ANTURAT CU FOSTUL LOGODNIC AL ”PAMELEI DE ROMÂNIA”!)

Raluca ”Bombardiera” a „vizitat” o clinică din București

Dacă punem la socoteală vizita la clinica privată, dar și poftele pentru produse de cofetărie –  pe care iubitul milionar a fost bucuros să i le îndeplinească – s-ar putea specula că sexoasa brunetă se pregătește pentru cel mai important rol din viață. Acest lucru n-ar fi exclus și pentru că, după ce l-a cunoscut pe tânărul milionar străin, Raluca ”Bombardiera” le-ar fi mărturisit prietenelor că, în sfârșit, și-a găsit ”jumătatea”. După ce și-a împlinit poftele la cofetărie, Raluca ”Bombardiera” și iubitul ei s-au ”retras” către reședința din zona de nord a Capitalei. (NU RATA: RALUCA „BOMBARDIERA”, FILMATĂ ÎN CLUB ALĂTURI DE FOTOMODELUL KINSEY WOLANSKI, CEA CARE A INTRAT PE TEREN LA FINALA LIGII CAMPIONILOR)

Raluca Silea, de mână cu noul iubit

Răsfăț total la Monaco

De când se află în compania noului ei partener, Raluca Silea pare să fie tratată la superlativ. Noul iubit, care se arată a fi extrem de înstărit, a plimbat-o pe sexy-brunetă în cele mai exclusiviste locuri. În urmă cu câteva săptămâni, după ce și-a expus formele senzuale la Nikki Beach Monaco, ”Bombardiera” a fost răsfățată de milionar în unul dintre cele mai renumite localuri de pe Riviera franceză, Twiga.

Rămâne de văzut cum va evolua noua relație a ”Bombardierei”. Oricum, CANCAN.RO promite să vă țină la curent cu toate noutățile despre această poveste de dragoste. (VEZI ȘI: SCANDAL ÎNTRE DIVELE DIN SHOWBIZ. FOSTA IUBITĂ A LUI VICTOR SLAV LE ATACĂ PE ISPITE DE LA INSULA IUBIRII”: „UNELE SE PROPULSEAZĂ ÎN TV…”)

Raluca ”Bombardiera” și-a împlinit pofta la o renumită cofetărie din Capitală

Cine este Raluca Silea

Fosta iubită a lui Victor Slav, pe numele ei adevărat Raluca Diana Silea, în vârstă de 27 de ani, este originară din Focșani. După ce a absolvit Facultatea de Științe Politice, bruneta a activat ca PR pentru o renumită cafenea situată pe Bulevardul Decebal din București.

Apoi s-a angajat pe același post în celebrul club Bamboo, acolo unde, datorită aspectului fizic, și-a câștigat renumele de ”Bombardiera de la Bamboo”. După ce a lăsat-o mai moale cu viața de noapte, sexy-bruneta lui Victor Slav s-a angajat, pentru o perioadă de timp, la o cunoscută casă de producție muzicală, acolo unde, potrivit surselor noastre, s-a ocupat de Booking.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *