Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce a spus în instanță miliardarul din Brașov care și-a dat în judecată logodnica pentru că l-ar fi stors de bani și l-ar fi trădat. “Mi-a promis că…”

Noi amănunte uluitoare ies la iveală din „super-telenovela” în care este implicat un miliardar faimos din România. După ce, anul trecut, omul de afaceri din TOP 100 FORBES Ioan Neculaie a descoperit că iubita lui – o cunoscută designeriță – l-ar fi ”tradus” cu un alt bogătaș, a acționat-o pe aceasta în instanță. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, ultimele detalii din mega-controversa momentului în lumea bună.

Așa cum v-am detaliat pe larg în urmă cu ceva timp, un afacerist de top, cu milioane de euro în conturi, a început, în urmă cu aproximativ șapte ani, o relație cu cunoscută creatoare de modă. O bună perioadă, lucrurile au mers perfect între ei. Însă, anul trecut, bogătașul celebru din România ar fi început să “simtă” că ar fi înșelat.

Și, pentru a avea și dovezi, a angajat o firmă de detectivi care i-a urmărit partenera de viață. Ulterior, bănuielile businessman-ului s-au adeverit! Cea care urma să-i devină soție îl ”traducea” cu un alt afacerist, care în trecut a avut o funcție de conducere la o vestită fabrică de vinuri. (CITEȘTE ȘI: UN BOGĂTAȘ FAIMOS ÎN ROMÂNIA A DESCOPERIT CĂ LOGODNICA (DESIGNERIȚĂ CUNOSCUTĂ) ÎL ”TRADUCE”)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră legate de mega-telenovela amoroasă.

„Mi-a promis că mă va aștepta până la ispășirea pedepsei”

La scurt timp după ce a aflat de aventurile iubitei cu care intenționa să-și unească destinul în fața ofițerului de stare civilă, renumitul miliardar din Brașov a rupt logodna, i-a cerut inelul înapoi și a chemat-o pe aceasta în fața instanței de judecată.

Potrivit unor surse din mediul judiciar, la unul dintre termene, miliardarul le-a dat judecătorilor amănunte uluitoare despre promisiunile pe care cunoscuta designeriță i le-ar fi făcut într-un moment mai dificil din viață, atunci când a fost reținut de autorități într-un punct de frontieră. (VEZI ȘI: MILIONARUL ÎL AMENINȚĂ PE UN BOGĂTAȘ FAIMOS CU FILMULEȚE COMPROMIȚĂTOARE)

În urmă cu câțiva ani, atunci când afaceristul a decis să revină în țară și să se predea autorităților române, i-ar fi solicitat iubitei să-l aștepte la punctul de trecere a frontierei pentru a-i preda cheile autoturismului său. Cu această ocazie, designerița i-ar fi promis că-l va aștepta până iese din închisoare și că vor avea o viață frumoasă împreună după ce se termină problemele cu legea. Totodată, designerița l-ar fi rugat pe miliardar să o susțină material pe perioada detenției sale.

„Mi-a promis că mă va aștepta până la ispășirea pedepsei și că ne vom construi un viitor împreună”, ar fi spus miliardarul în fața instanței, potrivit surselor citate.

Ioan Neculaie, proces incredibil cu fosta iubită

Decizia magistraților

În urmă cu doar câteva zile, magistrații pe masa cărora se află dosarul au luat o decizie uluitoare. Judecătorii au admis excepția de necompetență teritorială a Tribunalului Brașov și au declinat competența teritorială de soluționare în favoarea Tribunalului București.

”Admite excepţia de necompetenţă teritorială a Tribunalului Braşov – Secţia I civilă, invocată de pârâtă prin întâmpinare şi, pe cale de consecinţă: Declină competenţa teritorială de soluţionare a cererii de chemare în judecată formulată de reclamantul NECULAIE IOAN, în contradictoriu cu pârâta ….., în favoarea TRIBUNALULUI BUCUREŞTI. Definitivă. Pronunţată azi prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, conform art. 396 alin.(2) Cod de procedură civilă”, se arată în decizia judecătorilor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *