Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alin Oprea continuă seria dezvăluirilor despre relația cu Larisa, după ce au decis să divorțeze. „Ea a introdus copiii într-un război în care ei nu trebuiau să fie”

Alin Oprea și Larisa au fost căsătoriți timp de 22 de ani, iar acum sunt în plin scandal din cauza divorțului. Artistul a fost invitat în cadrul emisiunii lui Dan Capatos, de la Antena 1, unde a vorbit despre regretul lui.

Alin Oprea susține că nu se ajungea în situația de față, dacă în relația lui cu soția, nu intervenea trădarea.

„Într-o familie ești ca în echipa de fotbal. În momentul în care cineva din familie trădează, toată fericirea și bucuria dispar. Eu chiar eram fericit atunci, la începutul relației.

Nimic nu ar fi putut distruge ce avem noi, în afară de trădare, peste care nu se poate trece. Dar drumurile noastre s-au oprit, doar că eu mi-am dat seama prea târziu”, a spus Alin Oprea la ”Xtra Night Show”.

„Nu regret nimic din ce s-a întâmplat în familia mea. Regret acum finalul, pentru că ea a introdus copiii într-un război în care ei nu trebuiau să fie.

În rest, puteam să avem o despărțire civilizată și discretă și să ne înțelegem chiar și la partea financiară”, a mai mărturisit artistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *