Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

O nouă idilă în showbiz! Jador și Ioana Filimon, sărutări pătimașe în fața tuturor. „M-am însurat!”

Jador  a „bifat” o nouă cucerire în showbiz! Cântărețul pare că s-a îndrăgostit subit de Miss România și a sărutat-o de mai multe ori, în fața tuturor.

Jador și Ioana Filimon pare că sunt la începutul unei frumoase povești de dragoste. Cei doi s-au arătat complet îndrăgostiți și flatați unul de prezența celuilalt, simțindu-se o emoție evidentă în privirile lor. Totul a fost făcut public de către Jador în câteva imagini postate pe contul lui de Instagram.

El s-a filmat împreună cu Ioana Filimon în timp ce se priveau fericiți și se sărutau de mai multe ori. În timp ce o ținea strâns în brațe pe Miss România, cântărețul a spus: „M-am însurat”, zâmbind apoi spre Ioana Filimon.

Jador, sărutări pătimașe cu Ioana Filimon

Jador își construiește casă

„Mi-am luat un pământ să-mi fac și eu o căsuță așa cum mi-am dorit eu. N-am visat la una mare, dar acum vreau să-mi fac o casă mare. (…) Mi-am luat pământul ăsta pentru că unchiul meu stă acolo.

Vreau un living mare, nu știu cât de mare, dar mare, dormitorul vreau să fie mare și bucătăria la fel de mare, că eu am mulți prieteni și când o să vină la mine n-am loc.”, a declarat Jador,  în cadrul show-ului Jador Adevărat” de la Antena Stars.

Agasat de fane pe litoral

Jador a povestit că în timpul unui concert la un club de fițe de pe litoral, o fană de un 1,5 metri a încercat să îl sărute, însă în schimbul unui pupic Jador s-a ales cu un cap în gură.

„Mi-am deschis gura să mănânc și eu ceva că n-am putut. De ce credeți? Am cântat aici, la un club în Mamaia și o fata de un 1,50 a încercat să mă pupe pe gură, n-a reușit și când a sărit în sus, mi-a dat cu capul în obraz. M-a distrus. Mi-a rupt obrazul în două, abia mănânc, m-ai distrus. Fato, care ai încercat să mă pupi pe gură mi-ai rupt maxilarul. Din cauza ta o să mă doară o săptămână”, a spus Jador

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *