Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum a primit-o soacra pe „Vulpița”, la întoarcerea din “aventura Acces Direct”. „I-a reproșat că…”

Serialul „Vulpița și Viorel” s-a încheiat după opt luni în care cei doi soți din Blăgești s-au bucurat din plin de celebritate, la Acces Direct. Anunțul a fost făcut extrem de simplu, chiar de către Mirela Vaida, în cadrul emisiunii de la Antena 1. CANCAN.RO a obținut informații exclusive legate de reîntoarcerea Veronicăi și a lui Viorel în satul natal.

Au ajuns la București în urmă cu opt luni și au trăit o experiență pe care alți oameni nu o trăiesc într-o viață. Săraci, dar dornici de afirmare, Veronica și Viorel Stegaru au avut multe „scăpări” în cadrul emisiunii Acces Direct, au fost „bombardați” uneori cu „hate” din partea unor privitori care au considerat că locul lor este la sat, și nu pe micul ecran, însă au și învățat multe lucruri și și-au schimbat măcar puțin stilul de viață, văzându-i și pe alții cum trăiesc și cum se comportă.

Vulpița și Viorel au părăsit emisiunea Acces Direct

(NU RATA: MIRELA VAIDA A FĂCUT ANUNȚUL: VULPIȚA ȘI VIOREL AU PĂRĂSIT EMISIUNEA ACCES DIRECT! „CHIAR AU PLECAT, SERIALUL S-A ÎNCHEIAT”)

Dar cum nicio minune nu durează la nesfârșit, Veronica și Viorel Stegaru au părăsit Bucureștiul și, implicit, emisiunea Acces Direct, după cum chiar Mirela Vaida a povestit, la televizor.

Cum a fost primită Vulpița de la Acces Direct de soacra Ilinca, la revenirea în Blăgești

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de CANCAN.RO din partea unei vecine de-a Stegarilor, cei doi s-au întors acasă într-o atmosferă cât de cât OK, însă sătenii nu au uitat de escapadele amoroase ale Vulpiței, care au cam făcut-o de râs, așa că nu este de mirare că o bârfesc pe la colțuri.

Mai mult, vecina Vulpiței și a lui Viorel ne-a mărturisit că doamna Ilinca, soacra Veronicăi, i-a reproșat acesteia că era cazul să vină acasă și să se ocupe de fetița ei, mai ales că micuța va începe grădinița în curând.

„Au venit acasă pentru că începea Maria grădinița. Ilinca (soacra Vulpiței, n.r.) nu putea să se ocupe de copilul ăsta amărât la nesfârșit. Au fost primiți bine, în mare parte, însă satul vorbește în continuare despre ei și despre ceea ce s-a întâmplat în București. Să afle toată țara că ai făcut sex cu un bărbat, când tu ești căsătorită, nu e de lăudat.

S-au certat puțin atunci când au venit acasă, Ilinca le-a reproșat că ea este bătrână și nu mai poate să se ocupe de copilul lor, că trebuie să lase circul acolo unde l-au și găsit și să stea acasă, pentru copilul lor”, a spus vecina Stegarilor, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Vulpița și Viorel s-au întors în Blăgești

(CITEȘTE ȘI: CUM A FOST UMILITĂ VULPIȚA, ÎN ULTIMA MELODIE LANSATĂ. VIDEOCLIPUL PIESEI A STÂRNIT HOHOTE DE RÂS)

Soții Stegaru ar fi strâns bani frumoși de pe urma aparițiilor la Acces Direct

Mai mult, vecina celor doi soți ne-a declarat că au venit cu bani frumoși acasă, motiv pentru care mama lui Viorel i-a cam iertat pentru circul pe care l-au făcut, deseori, la televizor.

„Lumea vorbește că au venit cu bani mulți din București, mii de euro. Au făcut bani, da. Și cu Acces Direct, și cu melodiile alea. Bravo lor, numai să se țină de treabă serioasă și să știe ce să facă cu ei. Ar trebui să mai investească în casă, că pică pereții pe ei, măcar să-i ofere fetiței un trai mai bun, mai curat.

Aici, la noi, oamenii vorbesc urât de ei, dar aia e, viața merge mai departe. Poate învață din greșeli și își construiesc un viitor mai bun” a mai declarat vecina celor doi, pentru CANCAN.RO. 

„Chiar au plecat”

Mai mult, inclusiv Mirela Vaida a povestit, la Acces Direct, în momentul în care a anunțat că serialul cu Vulpița și Viorel a luat sfârșit, că cei doi au plecat acasă cu o sumă de bani.

„Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere (…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis «Veronico, vii și tu, domnul Dumitru te iartă, copilul are nevoie de voi, de două zile plânge de dorul mamei și al tatălui». Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte”, a spus prezentatoarea.

Vulpița și Viorel, pe vremea când erau vedete

(VEZI ȘI: VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT A „DINAMITAT” MEDIUL ONLINE! DE CE S-AU REVOLTAT OAMENII PE SOȚIA LUI VIOREL: „TE ÎNTINZI CU BĂRBAȚII PE CÂMPURI…”)

Mirela Vaida speră că cei doi soți din Blăgești au învățat ceva din toată experiența de la București și acum sunt pregătiți să aibă mai multă grijă de căsnicia lor, dar și de fetița pe care o au împreună.

„Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!”, a mai completat Mirela Vaida, în direct la Antena 1.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *