Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Concurenții eliminați de la “Ferma” primesc o nouă șansă la revanșă. Giulia Nahmany și Gabi Toader nu au plecat acasă, ci au fost duși într-un loc secret

Încă din prima seară a acestui sezon “Ferma. Orășeni vs Săteni” au fost elimări. Giulia Nahmany și Gabi Toader au fost votați drept verigile slabe ale echipelor și au fost nevoiți să părăsească Ferma. Cei doi nu au plecat acasă, așa cum își imaginau colegii lor, ci au fost preluați de nimeni altul decât Cristian Bozgan, colegul Mihaelei Rădulescu.

Deși toți colegii lor au fost siguri că acela a fost finalul lor în competiție, Gabi și Giulia au primit o nouă șansă, într-o casă… cu multe lipsuri. Ascunși în pădure, cei doi trebuie să se pregătească pentru revanșă. În această seară, de la 21.30, cei de acasă vor vedea cum arată prima lor zi fără mâncare, fără pat și fără acces la lucrurile spirituale care le aduc bucuria. Evident, cea care resimte toate aceste lipsuri este Giulia, care și-a luat covorul de yoga și a început să trimită mesaje către spiritualitate. “Mă simt ca și cum trăiesc o realitate paralelă. Dacă ne auziți, poate ne aduceți ceva de mâncare”.

Pentru a putea supraviețui, cei doi concurenți au șansa să viziteze Ferma în absența foștilor lor colegi și să le fure ceva din casă, momentul perfect pentru ca Gabi să-și arate calitățile de bucătar. “Din făina asta, facem 3 clătite: două de oameni mari una de pitic”, i-a spus Gabi colegei sale de suferință. Chef-ul avea mari așteptări de la Nahmany și se declară dezamăgit de faptul că nu reușește să-și demonstreze abilitățile de infiltrare. “Așteptam latura de soldat israelian”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *