Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Bălan și-a făcut mama să plângă de fericire. Ce mesaj a primit Valeria Bălan de ziua sa de naștere de la soțul ei, Săndel Bălan

Andreea Bălan și-a făcut mama să plângă de fericire astăzi, când a împlinit o frumoasă vârstă. Mai mult, Valeria Bălan a fost surprinsă la ceas aniversar de soțul ei, Săndel Bălan, care i-a transmis un mesaj public. Urările pentru sărbătorita din familia cântăreței au curs pe rețelele de socializare.

Citește și: George Burcea, asaltat cu mesaje după dezvăluirile făcute despre Andreea Bălan, la Ferma. De ce cred internauții că cei doi se vor împăca

Andreea Bălan și-a făcut mama să plângă de fericire chiar de ziua sa de naștere

Astăzi, Valeria Bălan a avut parte de o petrecere restrânsă cu ocazia zilei sale de naștere. Câțiva apropiați au petrecut alături de sărbătorită, fiica și cele două nepoate pe care le are clipe foarte frumoase. După ce a surprins-o cu daruri, Andreea Bălan a emoționat-o până la lacrimi pe cea care i-a dat viață. Artista a publicat șase poze de album în care apare alături de mama și fetițele pe care le are cu fostul soț, George Burcea, iar la descriere a așternut câteva gânduri emoționante. La postarea făcută pe Instagram a comentat și tatăl ei, Săndel Bălan, care i-a transmis un sincer “La mulți ani” soției sale și a pus un emoticon în formă de inimă roșie – avem dovada în galeria foto a articolului.

“Azi este ziua mamei mele iubite, cea care m-a iubit necondiționat și a fost întodeauna alături de mine la bine și la rău, indiferent de deciziile mele bune sau mai puțin bune și, totodată, cea care a fost alături de Ella și de Clara din primele zile de viață.

Acum ea își dedică viața lor și tot ceea ce contează pentru ea este fericirea noastră! Te iubesc, mami până la cer și înapoi, te respect enorm pentru tot ce faci pentru noi și îți multumesc pentru grija pe care ne-o porți!”, a scris cântăreața pe conturile ei de socializare.

Nu rata: Andreea Bălan, reacție surprinzătoare după ce George Burcea a arătat tatuajul cu ea la TV: “Câteodată…”

Descoperă și: Andreea Bălan, în lupta pentru viață a unui băiețel diagnosticat cu o tumoră la creier

“La mulți ani pentru cea mai frumoasă și energică bunică! Să trăiască mulți, mulți ani frumoși și sănătoși!”, “Jos pălăria, Andreea. Bravo, bravo, bravo”, “Să trăiască sănătoasă mama ta, merită toată stima și admirația noastră!”, “La mulți ani mămicii tale! Să fie sănătoasă și să o respectați toata viața”, “La mulți ani cu sănătate și din partea noastră, vă îmbrățișăm ți ne e dor de voi. Pupici, iubitelor” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea de mai sus a juratei de la “Te cunosc de undeva!”.

Vezi și: Tiberiu Argint, declarație de iubire pentru o femeie importantă din viața lui! Ce mesaj i-a transmis imediat Andreea Bălan

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *