Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andra a dat cărțile pe față! Cântăreața a vorbit despre a treia sarcină. „Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit”

Andra a dat cărțile pe față și a pus capăt speculațiilor legată de a treia sarcină. Vedeta a vorbit despre aspectul de la care a pornit totul și a ținut să clarifice situația.

Prezentă în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, Andra a atins și subiectul cel mai controversat din ultima vreme legat de o posibilă sarcină. Aceasta a spus că dacă se va întâmpla să rămână din nou însărcinată, atunci al cincilea membru al familiei este bine venit, însă nu este cazul acum. (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN MĂRUȚĂ, MĂRTURISIRE SURPRIZĂ DUPĂ CE S-A SPUS CĂ ANDRA ESTE ÎNSĂRCINATĂ DIN NOU: “EVA AR MAI VREA O SURIOARĂ”)

„Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, a declarat Andra pentru libertatea.ro, acum câteva zile.

Cântăreața a mai explicat că presupusa sarcină nu sunt altceva decât câteva kilograme în plus pe care le-a luat în timpul pandemiei. Mai mult, a declarat că acum este extrem de determinată să le da jos, pentru ca lumea să nu mai spună că este însărcinată.

„În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile.”, a mai spus Andra.

„Nu mă pot abține și mai gust”

De asemenea, Andra a vorbit și despre cum s-a ales cu kilogramele în plus. Din cauza pandemiei artista a fost nevoit să stea mai mult acasă cu cei mici și le-a făcut toate poftele. Iar cum este o pofticioasă din fire, nu s-a putut abține și a mai gustat și ea din preparate.  (VEZI ȘI: ANDRA, MESAJ VIDEO PENTRU CĂTĂLIN MĂRUȚĂ: “ZIC OAMENII ĂȘTIA CĂ SUNT GRAVIDĂ”. GESTUL SUSPECT FĂCUT DE CÂNTĂREAȚĂ LA FINALUL FILMĂRII)

„ Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce și le gătesc, facem brioșe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc.

Zilnic am parte de ispite, ca să zic așa. Îmi și place, pentru copii, să avem genul acesta de prăjituri gătite în casă, să știu că sunt de bună calitate. Nu le dau dulciuri din comerț. Motiv pentru care, fiind o pofticioasă din naștere, nu mă pot abține și mai gust”, a mai spus Andra.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *