Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ultimul interviu oferit de tatăl regretatei Mădălina Manole. Ce a spus despre fiica lui

Ion Manole a făcut declarații răvășitoare în cadrul ultimului interviu oferit înainte să moară. El va fi înmormântat în același cimitir în care își dorm somnul de veci soția lui, Eugenia, și fiica sa, Mădălina.

Află și: Regretele cu care Ion Manole a plecat de pe această lume. Tatăl regretatei cântărețe nu a avut nicio șansă în fața virusului ucigaș SARS-CoV-2

Ce a declarat tatăl regretatei Mădălina Manole în cadrul ultimului interviu oferit înainte să moară

Potrivit unor dezvăluiri făcute în această seară de Marian Manole, tatăl său va fi înmormântat cimitirul Bolovani din Ploiești, așa cum prevede protocolul pentru oamenii care au murit în urma infectării cu COVID-19. Astfel, la sigura slujbă religioasă, cea de la groapă, vor fi prezente doar câteva persoane. În timpul ultimului interviu pe care Ion Manole a acceptat să îl ofere, a vorbit despre fiica și soția sa.

Descoperă și: Mădălina Manole și blestemul din familia sa. Moartea regretatei artiste încă are multe semne de întrebare, iar decesul părinților…

“Pe fata mea, Măgduţa, o port de zece ani în suflet. Şi pe soţie”, a declarat Ion Manole în urmă cu ceva timp pentru publicația Click.

Eugenia Manole a încetat din viață pe 4 martie 2017, la două luni după ce fusese diagnosticată cu temutul cancer. Ea a părăsit această lume fără să își îndeplinească visul de a face parastasul de șapte ani de la moartea fiicei sale.

Recent, fratele vedetei a mărturisit cu multă durere în glas: La Mădălina stăpân e soțul”, făcând trimitere la unul dintre scandalurile care au însoțit tragedia de acum zece ani, când Petru Mircea a fost acuzat că a trecut pe numele lui locul de veci cumpărat de familia Mădălinei în cimitirul din Ploiești, potrivit sursei citată mai sus.

Citește și: Mesajul sfâșietor publicat de Marian Manole la scurt timp de la moartea tatălui său

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *