Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

“Tăticul McDonald’s” a dat “o tură cu bicla” echipat ca la Turul Franței. Nimeni nu l-a recunoscut cu șapca întoarsă la spate, ochelari de soare și…

Unul dintre cei mai prosperi afaceriști de la noi din țară și-a lăsat mașinile de colecție în garaj și a pedalat prin mijlocul Bucureștiului. “Tăticul McDonald’s” a dat “o tură cu bicla” echipat ca la Turul Franței. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile inedite.

Omul de afaceri care a pus bazele McDonald’s în România a avut o apariție de-a dreptul uimitoare pe străzile Capitalei. Cu toate că este un mare fan al autoturismelor de epocă, cu care stârnește admirația în trafic, ”Tăticul McDonald’s și City Grill”, așa cum este cunoscut în mediul de afaceri, a renunțat la mașinile de lux pentru o tură cu bicicleta. (CITEȘTE ȘI: CRISTI BORCEA ȘI “TĂTICUL MCDONALD’S”, ȘPRIȚ RECE ȘI TRABUC PE PLAJA MILIONARILOR. CUM S-AU PROTEJAT ÎNAINTE DE “TRATAMENT”)

A dat ”pedală” prin Capitală

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Marian Alecu pe străzile din Capitală, unde afaceristul de top a ales să iasă la plimbare cu bicicleta.

Marian Alecu și-a lăsat mașinile de colecție în garaj și a pedalat prin mijlocul Bucureștiului

Echipat corespunzător, ca la Turul Franței, cu șapca întoarsă la spate, ochelari de soare și tricou de ciclist, “Tăticul McDonald’s” a trecut aproape neobservat pe străzile din București. Etalând o formă de invidiat, Marian Alecu a pedalat de zor. Se pare că afaceristul, care s-a afirmat în trafic la volanul autoturismelor de epocă pe care le deține în garajul său calificat, este un împătimit al sportului pe două roți. (VEZI ȘI: “REGELE CONSTRUCȚIILOR” ȘI “TĂTICUL MCDONALD’S” AU SAVURAT O BERE LA PAHAR DE PLASTIC, SUB UMBRELĂ ȘI…)

“Tăticul McDonald’s”, a pedalat echipat ca la Turul Franței

A intrat puternic pe piața hotelieră

Marian Alecu a bifat o tranzacție de succes pe piața hotelieră. Afaceristul, care este supranumit ”Tăticul McDonald’s în România”, a cumpărat de la Alin Burcea un cunoscut hotel din zona de nord a Bucureștiului, clasificat la patru stele și având 30 de camere. (NU RATA: TĂTICUL MCDONALD’S & CITY GRILL A FĂCUT SENZAȚIE ÎN CARTIERUL MILIARDARILOR CU UN MERCEDES DE COLECȚIE!)

Marian Alecu a construit de la zero, în câțiva ani ani, hotelul Safir din Venus, iar anul acesta a cumpărat la Sibiu, unde deține mai multe săli de evenimente, hotelul Euro 11, cu 40 de camere, care este închis pentru renovare și va fi deschis anul viitor. În primăvară, omul de afaceri a deschis, în Centrul Vechi al Capitalei, pe Strada Lipscani, un hotel butic cu 12 camere și apartamente. Toate aceste investiții au fost făcute din fonduri proprii. „Vrem să ne dezvoltăm în domeniul hotelier, unde avem deja expertiză”, a explicat Marian Alecu, pentru profit.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *