Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

“Funduleț” bifează o nouă apariție memorabilă. Bustul aproape că i-a „evadat” din rochia cu vedere la coaste și…

”Funduleț” performează și la nivelul bustului! ”Micii năzdrăvani” aproape au ”evadat” din rochia largă, cu vedere la coaste. Fiica marelui artist Mircea Baniciu face furori și în hainele care „i-au rămas mari”. Ana Baniciu a bifat o nouă apariție memorabilă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Ana Baniciu în fața unui renumit restaurant din zona Floreasca, acolo unde artista a avut o întrevedere cu doi amici, unul dintre ei fiind actorul Sali Levent. (CITEȘTE ȘI: CHEF NEBUN CU VEDETE! ANA BANICIU S-A ALES CU BANI BĂGAȚI ÎN SÂN, CA LA LĂUTARI)

După ce s-au relaxat la un prânz în trei, Ana Baniciu a arătat, în fața restaurantului, cât de mult ”s-a subțiat” în ultima perioadă. ”Funduleț” a bifat o apariție memorabilă și în hainele care „i-au rămas mari”.

“Funduleț”, o nouă apariție memorabilă

La un moment dat, bustul  – natural –  al cântăreței, mic și jucăuș, a dat senzația că vrea să ”evadeze” din rochia cu vedere la coaste. Momentul extrem de senzual a fost savurat pe deplin atât de companionul artistei, actorul Sali Levent, cât și de restul bărbaților care se aflau prin preajma trio-ului. (VEZI ȘI: CURA DE SLĂBIRE A TRANSFORMAT-O DRAMATIC PE ANA BANICIU! IMAGINI NOI & 100% REALE CU ”FUNDULEȚ”)

Bustul aproape că i-a „evadat” din rochia cu vedere la coaste

Ana Baniciu, momente de panică!

”Funduleț” a trecut, zilele trecute,  prin momente de panică în timpul unei plimbări cu trotineta electrică prin București. Blonda a reușit să se lovească la picior după ce a căzut și s-a lovit de asfalt. Ana Baniciu povestește cum se plimba alături de toată gașca sa de amici și a trecut cu trotineta printr-o baltă. (NU RATA: INCENDIAR, ANA BANICIU! BĂRBAȚII DE PE PLAJĂ ȘI-AU DAT PALME! PROBABIL, ÎNCĂ-ȘI MAI DAU… GALERIE FOTO)

„Aceste trotinete sunt foarte periculoase în ideea că, dacă prind puțină apă, treci printr-o baltă sau orice chestie de genul ăsta, ai căzut. Adică nu e discuție. Aveam super-viteză, am prins o baltă și am căzut. Este pentru prima dată în viața mea când am fost absolut convinsă că mi-am rupt piciorul”, a povestit Ana Baniciu pe story.

Cine este Ana Baniciu

Mircea Baniciu a fost căsătorit cu actrița Diana Gheorghian, timp de patru ani. Din această căsnicie a rezultat Ana. Căsătoria cu artista a avut un asemenea impact asupra vieții cântărețului, încât, pentru o lungă bucată de vreme, acesta nu a mai vrut să audă de starea civilă, după cum el însuși a mărturisit.

Pe 18 octombrie 2014 a pornit, însă, pe un alt drum, cu Alina Nemeș, femeie care îi este alături de câțiva ani și care i-a dăruit un fiu, pe Victor Baniciu. Nunta lor s-a desfășurat într-un cadru intim, dar interpretul a ținut să posteze o poză cu el și noua soție pe contul personal de Facebook, pentru a arăta cât este de emoționat de ideea de a fi din nou mire.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *