Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

A murit tatăl regretatei Mădălina Manole. Mesajul cutremurător al fratelui artistei: “Acum ești…”

Ion Manole a murit astăzi, după zile bune în care s-a luptat cu virusul ucigaș: COVID-19. Medicii au făcut eforturi uriașe ca să îl salveze pe tatăl regretatei Mădălina Manole, însă, nu au reușit. Marian Manole a publicat un mesaj cutremurător la scurt timp după ce părintele său a părăsit această lume.

Citește și: Momente de groază în familia regretatei Mădălina Manole! Tatăl cântăreței este intubat după ce s-a îmbolnăvit cu noul coronavirus: “Se simte destul de rău”

Tatăl regretatei Mădălina Manole a murit după ce s-a infectat cu COVID-19

Anunțul trist a fost făcut de fiul lui Ion Manole, care a scris pe Facebook următorul mesaj sfâșietor: “DUMNEZEU să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata si soția ta!”.

Tatăl regretatei cântărețe a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în urmă cu o săptămână.

“Când am ieșit, nu l-am găsit bine pe tata deloc. Cu glicemie foarte mare, nu mai avea medicație. Eu cât am stat în spital, familia nu a avut dreptul să vină să îl vadă. Nu avea niciun simptom de COVID, nu a făcut febră, nu tușea, nu respira greu. El nu a luat contact cu nimeni, nici cu mine dinainte să fie depistat pozitiv.

Nu am luat eu legătura cu spitalul din Focșani, cei de aici au sunt la distribuție. Iar cei de aici le-au zis că este un loc liber. E foarte greu. Sper să nu se agraveze starea lui de sănătate, dar deocamdată mi s-a spus că este destul de bine, dar îi trebuie de urgență Terapie Intensivă. Iar dânșii de la Spitalul județean au zis să mai așteptăm puțin. (…). Ieri dimineață (n.r.: miercuri dimineața) a aflat, când l-am dus cu salvarea de urgență. Eu am ieșit din spital vinerea trecută, după ce am stat 12 zile cu o formă mai ușoară de COVID. Mi-e teamă pentru că am văzut ce se întâmplă cu oameni de vârsta lui, dar știu că este puternic și va depăși faza asta. Mă gândesc la cei care mi-au băgat sora în groapă, care au băgat-o și pe mama și care vor să îl bage și pe el și s-ar bucura. Dar nu mor caii, când vor câinii”, a povestit Marian Manole în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars în urmă cu câteva zile..

Știre în curs de actualizare.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *