Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Tatăl Mădălinei Manole, internat la spital în stare gravă! A fost infectat cu virusul COVID-19 iar șansele de supraviețuire sunt minime

Tatăl Mădălinei Manole se află internat în spital în stare foarte gravă. Acesta a fost infectat cu virusul COVID-19, iar din cauza altor probleme de sănătate de care suferă șansele de supraviețuire sunt minime.

Marian Manole, fratele celebrei artiste, este extrem de îngrijorat și teme de ce este mai rău, mai ales că medicii i-au oferit șanse foarte mici de supraviețuire tatălui său. Marian încearcă să facă tot ce este posibil ca tată său să treacă peste această cumpănă. Mai mult, i-a rugat pe medici să folosească tratamentul cu plasmă, însă această procedură nu este încă avizată. (CITEȘTE ȘI: CE BILET DE ADIO A LĂSAT MĂDĂLINA MANOLE CHIAR ÎNAINTE SĂ SE SINUCIDĂ: „VINDE CASA ȘI…”)

 „Eu am rugat în fiecare zi doctorii de acolo să îl treacă pe plasmă, să încerce un tratament, dar mi s-a spus că tratamentul cu plasmă nu e avizat. E doar în teste și se acordă pacienților foarte gravi. I-am rugat să îl testeze și cu plasmă că poate răspunde pozitiv. Dacă veștile sunt la fel de proaste, nu știu, stau cu telefonul la ureche non-stop. Aștept dintr-o oră în alta, dintr-o zi în alta, să îmi dea vestea”, a declarat Marian Manole, pentru Antena Stars.

Se pregătește de înmormântarea

Deși încă are speranță și speră ca totul să aibă un final fericit, fratele Mădălinei Manole trebuie să ia în considerare și varianta sumbră în care tată său nu o să supraviețuiască. Așa că acesta a început să se ocupe și de pregătirile pentru înmormântare. (VEZI ȘI: FRATELE MĂDĂLINEI MANOLE CERE REDESCHIDEREA DOSARULUI MORȚII ARTISTEI. CRIMINALIȘTII INTERNAȚIONALI NU CRED ÎN VARIANTA SINUCIDERII)

 „Ce să fac. Alerg. Firmă funerară, cimitir. Am înțeles că sunt niște proceduri ciudate decedaților de COVID. Nu li se mai face slujbă la biserică, la capelă. Îi duc direct la cimitir. Sunt băgați în saci de plastic, cu formol, hainele deasupra, slujba la groapă și s-a încheiat tot. Nici parastat nu se poate face. Asta a fost soarta lui. Avea el fraza lui: “nu mor caii când vor câine și că trage de el pentru aflarea adevărului”. Dar se pare că nu o să mai apuce să își vadă nepotul”, a mai spus Marian Manole.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *