Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Oana Roman, în costum de baie la plajă după ce a slăbit 12 kilograme în 5 luni

Oana Roman, în vârstă de 44 de ani, anunța chiar de la începutul anului că este decisă să apeleze la toate mijloacele pentru a arăta așa cum își dorește. Și a reușit, pentru că procesul de remodelare corporală și alimentația sănătoasă au ajutat-o să scape de 12 kilograme în doar 5 luni. Acum, soția lui Marius Elisei și-a etalat mândră silueta într-un costum de baie la malul mării.

“Nu sunt perfectă, dar nici nu îmi doresc asta. Am 44 de ani și sunt sănătoasă, sunt împăcată cu mine și nu trăiesc după regulile și dorințele nimănui.

Fac doar cum simt și dacă prin ceea ce fac reușesc să fiu un exemplu altora, e bine. Dacă nu, eu tot pe drumul meu merg”, a scris Oana Roman pe Instagram, unde a publicat și o imagine din 2019.

Oana le-a răspuns și fanilor de pe Instagram la diverse
întrebări legate de noua ei siluetă. Vedeta a fost sinceră și i-a sfătuit pe
toți cei care vor să îi urmeze exemplul.

“Urmez o dietă pe care nu mi-a dat-o cineva, mi-am creat-o singură. Concret, mănânc de toate, dar mult mai puţin. Deci nu am eliminat nimic, dar mănânc pâine şi paste cât mai puţin, în cantităţi foarte mici.

Nu mănânc mai mult de două mese pe zi, nu există un număr de calorii pe care îl calculez zilnic, ci atât cât consider eu ca să nu depăşesc nişte limite.

Dacă mi-e poftă de ceva dulce, mănânc doar două linguriţe dintr-o prăjitură, nu una întreagă, sau două pătrăţele de ciocolată.

Evit totuşi zahărul, folosesc când şi când zahărul brun, dar nu şi îndulcitorii artificiali, pentru că nu îmi fac bine. Altfel, nu beau niciodată sucuri acidulate, beau doar apă, de preferat minerală”, a declarat Oana Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *