Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mirela Vaida a făcut anunțul: Vulpița și Viorel au părăsit emisiunea Acces Direct! „Chiar au plecat, serialul s-a încheiat”

După 8 luni în care au primit și simpatii, dar și multe reacții pline de hate din partea telespectatorilor, Vulpița și Viorel au părăsit emisiunea Acces Direct. Anunțul a fost făcut chiar de către Mirela Vaida, care a mărturisit că cei doi soți din Blăgești se află deja acasă, alături de fetița lor, Maria.

Mirela Vaida a făcut un anunț surprinzător în direct. Prezentatoarea de la Acces Direct a mărturisit că serialul cu Vulpița și Viorel a luat sfârșit.

Vulpița și Viorel s-au întors la origini, la Blăgești

Mirela Vaida a povestit în direct, la Antena 1, că cei doi soți din Blăgești au ajuns acasă, alături de fiica lor, care plângea de dorul părinților de 2 zile. Mama lui Viorel, doamna Ilinca, a venit în București și i-a luat cu trenul. În direct, Mirela Vaida le-a urat numai de bine și i-a sfătuit să aibă grijă de ei și de familia lor.

„Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere(…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis > Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte” a spus prezentatoarea.

Mirela Vaida speră că cei doi soți din Blăgești au învățat ceva din toată experiența de la București și acum sunt pregătiți să aibă mai multă grijă de căsnicia lor, dar și de fetița pe care o au împreună.

„Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învetețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!” a mai completat Mirela Vaida, în direct la Antena 1.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *