Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lovitură de teatru la Acces Direct! Vulpița și Viorel, concediați de la Antena 1. Care e motivul

Lovitură de teatru la “Acces Direct”! Vulpița și Viorel Stegaru au fost concediați de la Antena 1. În rândurile de mai jos, vă vom dezvălui motivul principal care a provocat această schimbare radicală în cadrul emisiunii prezentată de Mirela Vaida. Serialul “Vulpița și soțul ei” a fost catalogat de Dorina Rusu, membru CNA, drept “un spectacol al degradării umane”.

Citește și: Cum a fost umilită Vulpița, în ultima melodie lansată. Videoclipul piesei a stârnit hohote de râs

Vulpița și Viorel Stegaru, concediați de la Antena 1

Vulpița, pe numele din buletin Veronica Stegaru, a fost invitata permanentă de la “Acces Direct” în ultimele opt luni. Începând cu data de 13 ianuarie, alături de soțul său, tânăra din Blăgești a cunoscut celebritatea, a trăit scenarii făcute de producătorii emisiunii de la Antena 1 și, din cauza subiectelor discutate și nu numai, cei de la CNA au emis patru amenzi în valoare de aproape 30.000 de euro. Mai mult, cei doi soți s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2, alături de alți oameni din staff. Din serialul “Vulpița și soțul ei” nu au lipsit detaliile din viața intimă a celor doi soți – relațiile extraconjugale ale tinerei mame, dar și cum se înțelegea aceasta cu soacra sa și multe altele.

Motivul pentru care Vulpița și Viorel Stegaru au fost concediați de la “Acces Direct” este soacra tinerei din Blăgești. Ilinca Stegaru i-a iertat Veronicăi toate greșelile și a venit în București, unde i-a spus atât ei, cât și lui Viorel să se întoarcă acasă și să își reia viața. În plus, femeia le-a spus că fiica lor are mare nevoie de prezența acestora.

Vezi și: Vulpița, jignită după ce a mers la o piscină din București! Cum a reacționat și cum s-a îmbrăcat invitata specială a prezentatoarei Mirela Vaida | VIDEO

“Dacă s-au dus acasă la fetiță, care am înteles că plângea de două zile după mama și după tata, e foarte bine. Să fie sănătosș. Să ia tot ceea ce li s-a întâmplat în cele opt luni drept o experiență de viață și să vadă ce fac cu viața lor de aici înainte”, a mărturisit Mirela Vaida în cadrul ediției trecute de la “Acces Direct”.

Gurile rele au dezvăluit că prezentatoarea de la Antena 1 ar fi cea care se bucură cel mai mult de plecarea soților Stegarilor, pentru că nu mai putea îndura înjurăturile și acuzele directe ale celor care îi reproșau că promovează nulitățile, agramații și comportamentul imoral, relatează jurnaliștii publicației Vremea Nouă.

Nu rata: EXCLUSIV! Imagini necenzurate cu Mirela Vaida în costum de baie. Am filmat-o pe plajă, de mână cu…

Descoperă și: Mirela Vaida, declarații virulente despre filmările XXX cu Vulpița! Ulterior, tânăra a părăsit în lacrimi platoul emisiunii Acces Direct

“Acces Direct”, amenzi de 30.000 de euro în perioada în care Vulpița și Viorel au fost invitați

Emisiunea moderată de Mirela Vaida a fost penalizată cu amendă după amendă, din ianuarie și până în august din cauza invitaților permanenți: Vulpița și soțul ei, Viorel Stegaru. Mai exact, în opt luni, “Acces Direct” a luat patru amenzi de la Consiliul Național al Audiovizualului: 100.000, 10.000, 15.000 și 10.000 de lei, dar și o somație, conform paginademedia.ro.

În urmă cu aproape trei luni, mai exact pe 16 iunie, proiectul de televiziune de la Antena 1 și-a mai trecut o amendă în palmares: 5.000 de lei. Însă, de data aceasta nu Vulpița a fost motivul – edițiile respective, de la jumătatea lunii mai, au avut în centru povestea unei femei care și-a acuzat vecinii, cu nume și prenume pe post, că i-au otrăvit fântâna cu pesticide.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *