Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Flick și Denisa Hodișan s-au căsătorit pe o plajă din Creta. Ce rochie a purtat mireasa și cine au fost nașii celor doi. „La început am crezut că este o farsă”

Flick și Denisa Hodișan trăiesc de mai mult timp o frumoasă poveste de dragoste, iar în ultimul weekend din această vară, cei doi s-au căsătorit pe o plajă din Creta, Grecia. Evenimentul a fost unul restrâns și discret, nici măcar nașii nu au știut ce ce va întâmpla.

„La început am crezut că este o farsă, când Flick mi-a spus că absolut nimeni nu știe nimic și la eveniment vom fi doar noi, ei și ofițerul Stării Civile.

Acum sunt deja soț și soție!”, a transmis Daniel Buzdugan pe contul de socializare.

„Suntem foarte fericiți alături de ei, ne rugăm la Dumnezeu ca să aibă o căsnicie binecuvântată, minim doi copii, multă dragoste și foarte multă răbdare, asta o spun din experiență:) Casă de piatră dragii noștri Flick și Denisa!”, a mai scris Daniel Buzdugan.

„🤵🏻👰🏻💍💍❤️ De azi, în fiecare zi, Am să îți țin în mână mâna Și-am să te scriu în poezii Din august, … pentru totdeauna!❤️”, a scris Flick în dreptul fotografiilor cu mireasa lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *