Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ex-nora lui Sile Cămătaru, botez de mega-lux cu Pepe și Salam, plătit de un milionar spaniol

A fost mare, mare petrecere sâmbătă seara, în Capitală! Ex-nora lui Sile Cămătaru și-a botezat copilul într-un cadru de vis. CANCAN.RO are detalii exclusive de la evenimentul de mega-lux, de la care nu au lipsit Florin Salam și Pepe.

Sâmbătă, Andreea Duță, fosta noră a lui Sile Cămătaru, și-a creștinat copilul, pe micuțul Edan. Invitații au fost aleși pe sprânceană. Proaspăta mămică a organizat, în detaliu, întregul eveniment, însă de cheltuieli s-a ocupat… tatăl bebelușului, cel care a absentat, însă, de la botez, din cauza pandemiei.

CANCAN.RO a aflat, în exclusivitate, că Andreea Duță nu stă deloc rău la capitolul financiar, căci bărbatul care a făcut-o mămică este un milionar în toată regula, cu renume, spaniol și cu ceva tangențe rusești. Bogătașul a băgat adânc mâna în buzunar pentru marele eveniment, însă nu a fost prezent nici la slujba din biserică și nici la local, acolo unde Andreea Duță și invitații săi au petrecut până la orele dimineții.

Andreea Duță și-a botezat băiețelul sâmbătă, cu mare fast

(NU RATA: FOSTA NORĂ A LUI SILE CĂMĂTARU A DEVENIT MĂMICĂ. PRIMA IMAGINE CU BEBELUȘUL)

Pe rețelele de socializare, Andreea Duță a postat mai multe fotografii de la botezul fiului său și le-a arătat tuturor ce mămică fericită este, chiar dacă este una, aparent… singură!

Andreea Duță, botez de 7 stele pentru băiețelul ei

Printre invitații de top care și-au făcut apariția la botezul băiețelului Andreei Duță au fost 2/3 din Brigada „Corupătoarele” , respectiv Simona Trașcă și Loredana Chivu (Andreea Podărescu a absentat), dar și Daniela Crudu ori Ana Maria Mocanu.

Simona Trașcă, Loredana Chivu și Daniela Crudu, prezente la botezul fiului Andreei Duță

Milionarul Andreei Duță a scos din buzunar sume impresionante pentru botezul micuțului, iar printre cei care au întreținut atmosfera s-au numărat Pepe, dar și Florin Salam, care i-au scos pe toți oaspeții pe ringul de dans, acolo unde distracția a fost în toi, până în zorii zilei.

Andreea Duță are o viață extrem de plină. Focoasa brunetă s-ar fi cuplat în mare secret cu milionarul din Spania, la scurt timp după ce a divorțat de Dani Balint.

Potrivit surselor D.A.S. categoria A, milionarul Andreei Duță cotizează, din umbră, cu sume colosale de bani pentru aceasta, dar și pentru bebeluș.

Andreea Duță a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu Dani Balint, însă mariajul celor doi s-a încheiat, spun sursele noastre, din cauza derapajelor comportamentale ale fostului soț al brunetei cu forme de braziliancă. La momentul respectiv, Andreea Duță a povestit, în cercul ei de prieteni, că soțul ei avea anumite crize generate de consumul de substanțe interzise. Mai mult, bruneta a mărturisit că, la un moment dat, într-o astfel de criză, fiul cel mic al lui Sile Cămătaru și-ar fi băgat capul în cuptor.

(CITEȘTE ȘI: SCANDAL CU POLIȚIA! E IMPLICATĂ BOMBA SEXY, FOSTA NORĂ A LUI SILE CĂMĂTARU)

Fosta noră a lui Sile Cămătaru și-a anunțat divorțul pe Facebook

Andreea Duță, bruneta sexy care s-a făcut remarcată după ce a apărut în mai multe reality show-uri, a anunțat divorțul-fulger de Dani Balint pe Facebook. Fosta noră a lui Sile Cămătaru a făcut un apel la fani ca aceștia să nu o mai întrebe de “viitorul fost soț”.

Andreea Duță, o mămică extrem de sexy

“Am hotărât, de ceva timp, împreună cu soţul meu, Dani Balint, să mergem pe drumuri separate. Suntem decişi să păstrăm o relaţie de prietenie, civilizată, ca între doi oameni maturi care nu se feresc să recunoască atunci când au greşit. Motivele acestei decizii ne privesc doar pe noi doi şi nu dorim ca acestea să formeze obiectul unor speculaţii.

Am fost tot timpul extrem de discretă, am încercat în permanenţă să îmi protejez viaţa privată! Scopul acestui mesaj este de a vă ruga să încetaţi cu mesaje ce au ca subiect în rol principal pe «viitorul fost soţ»! Doresc să rup orice legătură cu trecutul meu şi să îmi canalizez toată energia şi timpul asupra viitorului meu, ce nu îl va mai include niciodată pe Dani!”, a scris Andreea Duță pe pagina ei de Facebook, la momentul respectiv.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *