Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alin Oprea, scandal de zile mari cu rudele fostei sale soții. Fiica lui a reacționat în direct: ”Să-ți fie rușine!”

Alin Oprea, scandal de zile mari cu rudele fostei sale soții! Fostul membru al trupei Talisman a făcut dezvăluiri uluitoare în direct.

După ce a decis să divorțeze, Alin Oprea s-a mutat din căminul conjugal la un hotel. Fostul membru al trupei Talisman nu apucase atunci să își ia toate lucrurile și a fost nevoit să se întoarcă acasă.

Însă, soacra și cumnatul său nu l-ar fi lăsat să intre în casă. Alin Oprea a sunat atunci la 112, iar la fața locului s-au deplasat trei echipaje de poliție. (CITEȘTE ȘI: AM AFLAT CINE VOR FI PRIMII ELIMINAȚI DIN “FERMA”. LISTA COMPLETĂ CUPRINDE DOI “SĂTENI”, O „ORĂȘEANCĂ” ȘI PE…)

”Vreau să filmez tot ce iau ca să nu fie discuții. Asta înseamnă viol de domiciliu, cum adică nu am voie în casa mea, cum să ies din casa mea? Nu mi se permite să-mi iau lucrurile din casă, de către soacră-mea și cumnată-miu. Mă agresează femeia asta. E a doua oară când vin și sun la 112, dar ei schimbă iala mereu. Eu vreau să-mi iau bunurile că am nevoie urgent de ele la studio și atât. Asta este strigător la cer, ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi, că doar eu munceam în familia noastră”, a povestit Alin Oprea la ”XNS”.

Fiica lui Alin Oprea a reacționat

Dezamăgită de afirmațiile făcute de tatăl său, fiica lui Alin Oprea a intrat în direct și i-a transmis un mesaj dur acestuia: ”Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor și să suni la poliție pentru o femeie bătrână”.

La auzul acestor vorbe, Alin Oprea a izbucnit în lacrimi. Artistul crede, cu tărie, că fosta lui soție îi influențează pe copii și a fost extrem de dezamăgit de atitudinea fiicei sale. (VEZI ȘI: DE CE AU “DIVORȚAT”, DE FAPT, BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI. “A SUSPECTAT-O CĂ ÎI FACE OCHI DULCI UNUI APROPIAT AL CLANULUI…”)

”Îl iubesc pe copilul acesta mai mult ca pe ochii din cap”, a mai spus Alin Oprea.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *