Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

VIDEO șocant! Bătaie ca-n filme în fața unui mall din Târgoviște

VIDEO șocant! Doi bărbați și-au împărțit pumni și picioare în fața unui mall din Târgoviște. La fața locului nu s-a deplasat, însă, niciun echipaj de poliție.

Confruntarea dintre cei doi bărbați a avut loc la marginea parcării centrului comercial care abia a fost inaugurat, pe 20 august. Nu se știe încă de la ce a pornit scandalul dintre cei doi, însă bătaia ca-n filme a luat sfârșit doar în momentul în care o femeie a intervenit.

În ciuda faptului că unul dintre bătăuși era plin de sânge, la locul incidentului nu și-a făcut apariția niciun polițist și nici vreun angajat de-al mall-ului. Cei doi bărbați și-au împărțit pumni și picioare, sub privirile îngrozite ale familiilor lor. (CITEȘTE ȘI: EDWARD SANDA ȘI CLEOPATRA STRATAN, PRIMELE IMAGINI DUPĂ CE S-A SPECULAT CĂ ARTISTA AR FI ÎNSĂRCINATĂ)

Potrivit martorilor, bărbatul lovit nu s-a prezentat la spital și nici nu a depus vreo plângere la Poliție în urma incidentului de la centrul comercial.

Dâmbovița Mall este primul centru comercial din Târgoviște cu cu o suprafață construită totală de peste 70.000 mp, 1280 locuri de parcare din care 815 în subteran și magazine pentru toate categoriile de vârstă și interese. Acesta și-a deschis porțile pe 20 august. În plus, mallul include și primul hipermarket Carrefour din Târgoviște, în suprafață de aproximativ 9.600 mp, zona de servicii, zona fashion, zona de food court generoasă și o terasă.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *