Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Soțul Oanei Zăvoranu, scos din club de bodyguarzi. Ce s-a întâmplat în parcare și cum l-a “potolit” sexy-bruneta

Soțul Oanei Zăvoranu s-a „aprins” în acest weekend, pe litoral. Alex Ashraf a fost scos din LOFT de bodyguarzi, iar în parcare au avut loc scene uluitoare. Venită într-un suflet „la locul faptei”, vedeta a încercat să-și calmeze „jumătatea”. CANCAN.RO vă prezintă imaginile fabuloase, în exclusivitate, dar și detaliile ”aventurii” ghinioniste a palestinianului.

(CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU ȘI-A SCOS PISICUȚA PE PLAJA DIN MAMAIA)

Mai întâi Oana Zăvoranu, apoi prietenii lui Alex au avut sentimentul că l-au întâlnit pe Bruce Willis, în ”Greu de ucis”. Palestinianul s-a lăsat greu de tot convins să plece de acolo, din parcarea clubului din care a fost evacuat de oamenii care asigură paza și ordinea. Povestea a fost așa: Alex Ashraf a fost luat pe sus de bodyguarzi, de la masă, fără a fi lovit în vreun fel, au divulgat sursele CANCAN.RO, și scos afară din club. Ar fi fost implicat într-o scurtă altercație cu o femeie, iar lucrurile erau la un pas să degenereze. Așa ar fi ajuns sub cerul liber, printre mașini. Prietenii lui au părăsit, de bunăvoie, clubul, venind după el.

Alex Ashraf este cu greu potolit de prieteni, sub privirile Oanei Zăvoranu

Alex Ashraf s-a așezat pe jos și nu a vrut să plece

Alex era foarte agitat, părea că voia să revină în centrul petrecerii, acolo unde, până la un moment, s-a simțit ca peștele-n apă. Nu mai era dorit, însă, și nici șanse de reușită nu ar fi avut. Oana Zăvoranu, anunțată probabil de incident, a ajuns într-o suflare lângă soțul ei. A încercat să-l potolească, el, nu și nu. Vedeta nu a mai scos un cuvânt, pe moment. L-a lăsat în supărarea lui și s-a retras, ușor. Prietenii lui de distracție au încercat un ultim asalt de convingere. Au venit lângă el. Alex s-a aruncat pe ciment, în ciuda faptului că amicii l-au prins și au tras tare de el, la propriu. Era supărat foc. I-au explicat că ar fi mai bine să plece la hotel, unde erau cazați, și să treacă astfel peste neplăcutul incident. Ce mare scofală, și mâine era o zi! (NU RATA: OANA ZĂVORANU, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE L-AM PRINS PE SOȚUL EI CU ALTA: „NE ÎNȘELĂM?!” ANUNȚUL BULVERSANT FĂCUT DUPĂ CE A VĂZUT IMAGINILE)

Alex s-a ținut tare, astfel că părea în van tentativa amicilor de a-l convinge că singurul drum „valabil” era către hotel. Totuși, după multe parlamentări, timp în care și Oana a revenit cu vorbe dulci către soțul ei, oamenii au reușit să-i alunge gândurile ”negre” și au plecat, cu toții, la locul de cazare, la somnul care ”cauterizează”, de cele mai multe ori, rănile orgoliului.

Alex Ashraf s-a culcat la pământ, iar prietenii încearcă să-l ridice

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în 2017

Oanei Zăvoranu și Alex Ashraf aveau să se căsătorească în urmă cu mai bine de trei ani, iar nași le-au fost Silviu Prigoană și soția lui. Oana anunța, atunci, că ziua de 16 iunie era una uimitoare pentru ea. „Momentul adevărului …daaa…ăla adevăratul! Demon sau înger….? Zic, se poate și una, și alta? Pentru dvs, Dra Zăvoranu, ORICE E POSIBIL….puteți fi și unul și altul, pentru că va știm, EXCENTRICĂ , EXTRAVAGANTĂ, CONTROVERSATĂ ȘI IMPREVIZIBILĂ… ȘI NE BUCURĂM SĂ VĂ AVEM AICI…! Și nu știm niciodată cine sunteți în acel moment… Zic: Sărut mâna, părinte, pentru înțelegere! Numărătoarea inversă se apropie în câteva zile de final! Fiți printre primii care să aflați ce este de fapt! June 16… AMAZING ME!”, a scris, atunci, Oana Zăvoranu pe pagina ei de Facebook.

Oana Zăvăranu încearcă să-l calmeze pe soțul ei, Alex Ashraf

Oana Zăvoranu este la a doua căsnicie. A fost măritată timp de 7 ani cu Pepe, de care a divorţat cu zgomot. Alex Ashraf este şi el tot la al doilea mariaj. A fost căsătorit cu Alexandra Oncescu, femeia care i-a dăruit şi un băieţel, de care palestianul părea, la un moment dat, că uitase să se ocupe.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *