Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Loredana, pregătită pentru “X Factor”. “Eu vin după o experiență de atâția ani de la un alt show de talente și perspectiva acestui concurs este foarte diferită”

Loredana Groza face parte, începând cu noul sezon, din gașca
juraților de la X Factor. Chiar dacă prima parte a acestui an a adus multe
modificări de planuri și o perioadă de izolare, Loredana a reușit să își păstreze
optimismul și să se bucure de clipele alături de cei dragi, iar acum este
pregătită să urce din nou pe o scenă.

“Am avut patru luni de pauză, de liniște, care cumva au avut rostul lor, dar cred că am acumulat dorința de a munci și de a împărtăși.

Am stat departe de public, de aplauze, de interacțiunea cu alți artiști și sunt extrem de încântată și nerăbdătoare să intru în universul X Factor”, a declarat artista.

“Va fi cu adevărat un nou început pentru că totul se schimbă, de la platoul în care se filmează, juriul are o componență nouă, totul este proaspăt! Eu vin după o experiență de atâția ani de la un alt show de talente și cumva perspectiva acestui concurs este foarte diferită.

Asta mă încântă pentru că, după ce faci șapte ani la rând un show care are un format aparte și intri într-o anumită rutină, această provocare este binevenită!

Este o abordare diferită, foarte interesantă, mai ales în ziua de astăzi, în care oamenii pot să se exprime pe scenă nu neapărat având cea mai puternică sau cea mai antrenată voce, ci personalitățile ne interesează, dublate de talentul vocal.

X Factor îmi dă ocazia să am o arie mai largă de a alege, să caut un star: un personaj care să aibă un suflu nou, să mă surprindă, să mă inspire, să mă emoționeze și să nu aibă prejudecăți pe scenă.

Nu trebuie să fii perfect, imperfecțiunea, vulnerabilitatea, sensibilitatea, emoția sunt cele care contează, pe lângă voce, toate trebuie să facă parte din rețeta starului X Factor”, a încheiat Loredana.

Sezonul X Factor cu numărul nouă va avea premiera vineri, 11
septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit,
ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *