Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ilinca Vandici, detalii din căsnicia cu soțul ei. Cum se înțeleg cei doi „Eu sunt geloasă și mă și manifest”

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au o relație de cinci ani, un băiețel și o căsnicie așa cum au visat. Prezentatoarea Bravo, ai stil! a vorbit într-un interviu pentru revista VIVA! despre cum merge relația cu soțul ei.

Relația dintre Ilinca și soțul ei a evoluat foarte repede și
frumos,  iar aceștia se înțeleg din
priviri, atunci când se confruntă cu o situație.

„Foarte frumos, natural, organic, sincer. Am învățat să ne cunoaștem unul pe celălalt din mers, am învățat care sunt lucrurile care ne plac și cele care nu ne plac și ținem cont de ele, dar, mai ales, comunicăm foarte mult.

Și în casa noastră există mici neînțelegeri, discuții ca în orice alt cămin, dar am învățat să ne ascultăm unul pe celălalt și să empatizăm cu nevoile celuilalt”, a spus Ilinca pentru revista VIVA!

Atunci când vine vorba despre gelozie, Ilinca recunoaște că
este geloasă și mai mult, se și manifestă în acest sens.

„Eu sunt geloasă și mă și manifest. Am un bărbat frumos, deștept, de succes, dorit și râvnit și e normal să fiu geloasă. Nu duc asta la un nivel patologic, de cele mai multe ori ne amuzăm pe marginea geloziilor mele.

Pentru mine, bărbatul pe care îl am alături trebuie să fie cel pe care îl respect, admir, îl susțin și care îmi oferă aceleași lucruri”, a mai adăugat Ilinca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *