Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Doliu în fotbalul constănţean! Fostul arbitru și observator Stancu Tudor s-a stins din viață

Fostul arbitru și observator Stancu Tudor s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani. Decesul acestuia a îndoliat lumea fotbalului constănțean.

Anunțul a fost făcut pe pagina de socializare a Asociației Județene de Fotbal Constanța, care a postat un mesaj de condoleanțe. (CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN LUMEA FILMULUI DE LA HOLLYWOOD. PRODUCĂTORUL CARE L-A CREAT PE CELEBRUL SCOOBY-DOO A MURIT: “EL NU A ÎNCETAT NICIODATĂ SĂ SCRIE ȘI SĂ CREEZE, CHIAR….”)

„Întreaga conducere AJF Constanța, regretă trecerea în neființă a fostului arbitru, observator de joc sș responsabil al compartimentului de copii și juniori în cadrul AJF Constanța, Tudor Stancu! Suntem alături de familia îndoliată în aceste momente dificile! Dumnezeu să-l odihnească!” , este mesajul postat pe pagina de socializare.

Doliu în învățământul constănțean

Încă un deces tragic a mai avut loc în Constanța. O emblemă a învățământului constănțean s-a stins din viață. Colectivul Liceului Teoretic „Ovidius” a anunţat, decesul profesorului Gheorghe Vernic. (VEZI ȘI: DOLIU ÎN LUMEA JURNALIȘTILOR! LUCIAN OPREA S-A STINS DIN VIAȚĂ, ÎN URMA UNUI STOP CARDIO-RESPIRATOR)

În urmă cu puțin timp, Liceul Teoretic „Ovidius” a anunțat decesul reputatului profesor de matematică Gheorghe Vernic, cel care timp de 12 ani a fost directorul acestei instituții de învățământ, între anii 1978-1990. De asemenea, a deținut funcția de inspector școlar general al ISJ Constanța, între anii 1993-1997.

„În cei 40 de ani de carieră didactică a domnului profesor Vernic, sute de elevi au învățat să iubească matematica la orele sale, sute de elevi au gustat din echilibrul și rigoarea lecțiilor sale, sute de elevi i-au cerut și ascultat sfatul și îndrumările. Din zecile de generații la care a predat s-au desprins olimpici naționali și internaționali. Mulți dintre elevii săi au urmat o carieră didactică, alegându-și-l ca model. Aceeași încredere și admirație i-a făcut pe foștii săi elevi să-și așeze copiii în băncile claselor la care preda profesorul Vernic”, au declarat reprezentanţii liceului.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *