Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Designerul milionar a apărut la LOFT fără soția cântăreață și…

Alexandru Ciucu pare să dea apă la moară speculațiilor conform cărora mariajul cu Alina Sorescu s-ar clătina. Celebrul designer milionar a apărut fără soția cântăreață în unul dintre cele mai renumite localuri de pe litoral. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile inedite.

Sunt împreună de peste un deceniu, au împreună două fetițe însă… în ultima vreme au tot circulat zvonuri conform cărora Alina Sorescu și Alexandru Ciucu ar fi în prag de divorț. Iar cea mai recentă apariție a celebrului designer al Casei Regale pare să alimenteze și mai mult speculațiile legate de despărțire. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL & SOȚIA CÂNTĂREAȚĂ AU VORBIT PUBLIC DESPRE DIVORȚ, IAR NOI AM OBȚINUT FILMĂRILE CARE ARATĂ ADEVĂRUL!)

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Alexandru Ciucu în unul dintre cele mai cunoscute localuri de la malul mării, LOFT Mamaia. Designerul și-a făcut apariția în renumitul club de pe litoral fără soție. Alexandru Ciucu era însoțit de un cuplu.

De cum au ajuns în LOFT, designerul și prietenii săi s-au așezat la una dintre mesele mai retrase. După toate aparențele, Alexandru Ciucu nu era chiar în cea mai bună formă. Cu toate că se afla într-un loc în care distracția era în toi, milionarul părea posomorât și fără chef de viață.  Alexandru Ciucu a preferat să stea liniștit la masă și s-a mai uitat, din când în când, la petrecăreții din jur. (NU RATA: ALEXANDRU CIUCU A ÎMPLINIT 44 DE ANI! CE INVITAȚI SURPRIZĂ A AVUT ȘI CE ARTISTĂ CELEBRĂ A ÎNTREȚINUT ATMOSFERA)

Alex Ciucu a venit la LOFT fără Alina Sorescu

Alina și Alexandru au două fetițe, Elena Carolina și Ana Raisa

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au intersectat pentru prima dată la celebrul festival ”Cerbul de Aur”, în urmă cu mai bine de zece ani. El avea să spună, într-un interviu în care și-a deschis sufletul, că a plăcut-o pe Alina de cum a privit-o. „Mi-a plăcut de ea şi m-am dus ţintă. Nici nu m-au demoralizat lucrurile care s-au spus. Mi-a plăcut de ea şi am vorbit cu ea”, a explicat, simplu, cel care, de un deceniu, îi este soț artistei.

„Noi ne-am cunoscut în culisele Cerbului de Aur, iar Alexandru se ocupa de ţinute. Eu eram în elementul meu, pe scenă, atunci eu eram la mine acasă”, avea să depene amintiri și Alina. „Când mi-a întins mâna, am simţit fermitatea strângerii, care mi-a comunicat că da, e posibil să îmi placă de tine. Am înţeles şi mi-am dat seama cum stau lucrurile. Şi apoi aşa au stat, cum am crezut”! Sunt cuvintele lui Alexandru, designerul milionar al Casei Regale.

Alina Sorescu, soția designerului Alexandru Ciucu
Alina Sorescu, soția designerului Alexandru Ciucu

Alina Sorescu s-a căsătorit cu Alexandru Ciucu pe 12 septembrie 2010, el fiind cunoscutul designer care le face costumele chiar şi membrilor Casei Regale a României. Cei doi au împreună două fetiţe: Elena Carolina (6 ani) şi Ana Raisa (4 ani).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *