Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum arată fiica lui Cătălin Crișan. Daria are 20 de ani și a intrat la Facultatea de Medicină. “Sper să mai aibă timp și să cânte”

Daria Crișan are 20 de ani și le calcă pe urmele ambilor părinți: e artistă și studentă la Medicină. Interpretul este extrem de mândru de fiica lui și speră ca aceasta să poată cânta în continuare, chiar dacă a ales medicina.

Daria a făcut parte din distribuția mai multor piese de teatru și își ajută tatăl la școala deschisă acum doi ani, Cătălin Crișan Education Center. În plus, Daria este talentată și la dans, în ultima lună de liceu tânăra câștigând Premiul I în cadrul concursului de dans Sincaifest.

Chiar dacă are toate șansele de a-și face o carieră în lumea muzicii și a teatrului, frumusețea ei specială fiind perfect completată de talentul muzical și actoricesc, se pare că Daria vrea să calce pe urmele mamei sale, medicul Lucia Bubulac (care are, de asemenea, o voce remarcabilă), fiica artistului fiind acum și studentă la Medicină.

“Daria are 20 de ani și a intrat la Facultatea de Medicină. Și ea cântă și chiar a câștigat mai multe premii la festivaluri de muzică.

Are o voce senzațională și nu zic asta că sunt tatăl ei. A ales însă Medicina, însă sper să mai aibă timp să și cânte”, a mărturisit Cătălin Crișan pentru click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *