Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Transformarea incredibilă a Laviniei Pârva. Cum arată acum soția lui Ștefan Bănică. FOTO

În ultimele două luni, Lavinia, soția lui Ștefan Bănică a trecut prin multe schimbări. După ce a devenit mămică, vedeta s-a decis să slăbescă, iar acum și-a schimbat look-ului.

Copilul celebrului cuplu a venit pe lume în urmă cu un an și a hotărât să-și ia rolul în serios și în ultima perioadă a rărit aparițiile TV.

Citește și: Ce a făcut Ștefan Bănică jr. pentru Andreea Marin, în plină pandemie. Lavinia Pârva a fost de acord

Chiar dacă nu apare pe sticlă, Lavinia a avut grijă să își țină fanii la curent cu tot ce face. Cântăreața a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu ea, însă imediat ne-a atras atenția faptul că a renunțat la părul lung.

Așa arată acum Lavinia

Vedeta a optat pentru o tunsoare fresh, mult mai scurtă decât ne-am obișnuit până acum. „Mi-a fost greu să renunț la părul lung, însă am ales părul scurt și sănătos. Ce părere aveți?”, a scris Lavinia Pârva pe pagina sa de Instagram în dreptul imaginii.

Băiețelul, numit Alexandru

Alexandru s-a născut în luna mai a anului trecut Alexandru a împlinit un an în urmă cu o lună, iar cu acest prilej Lavinia Pârva a transmis un mesaj emoționant. „Universul meu s-a schimbat. A devenit mult mai colorat și mai pur, mult mai viu și mai autentic. Viata acum este diferită. Vara are alt miros, iarna altă valoare și întreaga viață alt sens.

Nu rata: Lavinia Pârva s-a pus pe slăbit! A publicat regimul și programul săptămânal. “Cine intră în joc?”

Ador diminețile în care îmi zâmbesti cu cei doi dințișori de iepuraș, ador fiecare zi pentru că mă surprinzi spunând sau făcând ceva nou. Ador serile cu tine, ador momentul de spectacol pe care ni-l oferi cu atâta dragoste și puritate! Ador viața alături de tine! La mulți ani, suflet curat și îti multumim că ne-ai ales pe noi să-ți fim părinți! Te iubim! Mama și Tata”, a scria Lavinia pe rețelele de socializare.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *