Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

“Regele barbutului”, apel disperat către Gigi Becali. “Să nu rămân cu morții pe stradă!”

Ion Pârnică, cunoscut drept “Oneaţă” sau “Regele barbutului”, a ajuns într-o situaţie disperată. CANCAN.RO a aflat că este la un pas să-și piardă cavoul dacă nu achită în următoarele zile 10.000 de euro. Aflat la ananghie, cel care, de-a lungul timpului, a “rostogolit” sume amețitoare la zaruri face un apel către nașul său, un cunoscut om de afaceri din România, dar și la Gigi Becali, de care îl leagă o prietenie veche, să îl ajute.

(VEZI AICI: “REGELE BARBUTULUI” A FĂCUT PACE CU ADRIAN MINUNE. “NE-AM PUPAT ȘI AM BĂUT PÂNĂ…”)

Creditorii îl strâng, din nou, cu ușa. Cel care, în trecut, le-a “curăţat” buzunarele unor personaje precum Gigi Becali sau Victor Piţurcă a ajuns, în prezent, la limita subzistenţei. Pentru a-și reveni din punct de vedere financiar, Ion Pârnică și-a amanetat, în urmă cu cinci ani, cavoul de 80.000 de euro, aflat în Cimitirul Izvorul Nou, din Capitală. Cu o sumă infimă dacă ţinem cont de cât a investit, iniţial, în respectivul spaţiu. A venit, din păcate, și ziua scadenței.

“Regele barbutului”, disperat: “Îmi scot morții de acolo! Nașule, ajută-mă!”

Potrivit informațiilor CANCAN.RO, Ion Pârnică a fost somat să achite în următoarele zile nu mai puțin de 10.000 de euro. Dacă nu va plăti datoria, “Regele barbutului” ar urma să rămână fără cavou, care va fi scos la vânzare de creditori. Ajuns din nou cu cuțitul la os, “Oneaţă” își calcă pe orgoliu și solicită ajutorul nașului său, un milionar celebru din România, dar și lui Gigi Becali, patronul FCSB-ului. Vrea doar ca părinții și alte câteva rude să se poată odihni, în continuare, în respectivul cavou.

Am ajuns la limită. Cei cărora le-am lăsat cavoul amanet, mi-au transmis că trebuie să-l scot, că nu mai au bani. Mi-a spus că dacă nu rezolv situația, îl vor scoate la vânzare. Aștept un semn de la nașul meu, cu care timp de 30 de ani am fost împreună, și la bine, și la greu. Văd că m-a uitat, am ajuns să-mi pierd și groapa. Acum, trag un semnal de alarmă către el. Să nu mă lase să mă fac de râs. Îl rog să mă ajute să scot cavoul. Altfel, oamenii îl vor pune la vânzare și îmi vor scoate morții de acolo”, ne-a declarat, disperat, “Regele Barbutului”.

(CITEȘTE ȘI: REGELE BARBUTULUI DIN ROMÂNIA A FOST ”MĂCELĂRIT” LA UN BOTEZ UNDE ADRIAN MINUNE A FOST NAȘ: ”M-AU TĂIAT, M-AU LOVIT…”)

Cavoul lui Ion Pârnică

Ion Pârnică, datorie de 10.000 de euro

Ion Pârnică trage speranțe că nașul său, în cele din urmă, îi va rezolva problemele. “Îl rog mult să mă ajute. Am încercat să iau legătura cu el, nu s-a putut. Îl rog din suflet să nu mă lase în situația în care mă aflu acum. Oamenii m-au ținut până acum, dar nu mai au nici ei bani. Mi-au spus clar să fac tot posibilul să le dau banii. Am primit ultimatum, pe care îl pot rezolva doar cu ajutorul nașului meu. Îl rog încă o dată, mă umilesc și aștept un răspuns din partea lui”, ne-a mai spus “Oneaţă”.

“Regele Barbutului” face apel inclusiv la Gigi Becali, unul dintre cei mai bogați oameni din România. Cei doi au un trecut împreună, jocurile de noroc aducându-i de mai multe ori la aceeași masă.

Îl rog și pe Gigi Becali să mă ajute, a fost prietenul meu. Ar fi urât să mă lase să pierd cavoul. Apelez la amândoi, cu toate că mă umilesc în fața lumii. Cerșesc în fața lor, doar ei mă pot ajuta. Fac apel la toți prietenii mei care au bani, cum este nașul, cum este Gigi Becali, să mă ajute. Am ajuns la ultima picătură. Nu făceam treaba asta dacă nu eram în pericol să pierd cavoul. Dacă nu le dau cei 10.000 de euro, îmi scot morții de acolo și pun cavoul la vânzare. Ar fi de râs ca eu să pierd cavoul, având în vedere ce cuoștințe am”, ne-a mai declarat Ion Pârnică.

Ion Pârnică traversează o perioadă grea din punct de vedere financiar

(NU RATA: ”REGELE BARBUTULUI” A RUPT TĂCEREA! ȘI-A PIERDUT PALATUL LA ZARURI PENTRU 650.000 €: ”AM GREȘIT…”)

Și-a amanetat inclusiv mașina

În prezent, “Oneață” se află într-o situație fără precedent. Și-a amanetat până și autoturismul personal. Nu-l interesează, însă, de el, principala lui grijă este să-și recupereze cavoul. Speranțele lui stau în nașul lui și Gigi Becali.

Am avut o mașină, și pe aia am lăsat-o semn unor băieți. Acum și ei mă presează să scot mașina. Sunt la ultima cursă. Nu mai am putere, nu mai am nimic. Apelez la nașul meu și la Gigi Becali să mă ajute să-mi scot groapa. Că altfel iau toți morții de acolo și mă plimb cu ei prin cimitire. Nu mă interesează mașina, vreau doar cavoul să-l scot, să nu rămân cu morții pe stradă”, a încheiat “Regele Barbutului”.

L-a înnebunit pe Gigi Becali

Ion Pârnică este, poate, cel mai cunoscut barbugiu din România, iar, de-a lungul timpului, bărbatul le-a “curăţat” buzunarelor multor VIP-uri. “Oneaţă” are jocurile de noroc în sânge, şi nu se poate opri nici atunci când pierde sume exorbitante. Bărbatul a şi câştigat, însă, bani frumoși la cazino de-a lungul anilor, iar printre “victimele” sale s-au numărat şi milionari.

Potrivit surselor noastre, naşul lui Jean de la Craiova a jucat de cateva ori împotriva lui Gigi Becali şi i-a luat acestuia sume frumoase.

Gigi era încrezător că-l va face pe «Oneaţă», că-i va lua banii, însă ăsta este vulpe bătrână. S-a dat lovit, i-a lăsat finanţatorului FCSB-ului impresia că este pe val, după care a început atacul”, au declarat sursele noastre.

Potrivit acestora, Gigi Becali s-a luat la un moment dat cu mâinile de cap. “Îi venea să-şi smulgă părul din cap, l-a terminat cu nervii «Oneaţă». Becali nu înţelegea de unde scoate naşul lui Jean de la Craiova asemenea cărţi şi de unde are noroc aşa dintr-o dată. L-a suspectat chiar şi că trişează, dar naşul manelistului juca foarte corect. După ce a pierdut o grămadă de bani, Gigi Becali a cedat. S-a ridicat, era nervos şi avea o privire pierdută. Nu îi era de banii pierduţi, ci de faptul că n-a putut să-l bată pe «Oneaţă». S-a uitat la el, i-a zis că a mâncat că… de are aşa noroc, şi a plecat”, au mai spus sursele noastre.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *