Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Moment neplăcut pentru Florin Ristei. „Nu mi-am mai găsit mașina, pentru că îmi las cheia la întâmplare”

Câștigător în 2013, sub mentoratul Deliei, Florin Ristei a revenit în competiția X Factor în sezonul nouă, dar de această dată ca jurat. Ristei s-a adaptat imediat atât cu noul scaun de la pupitru, cât și în echipă, așa că nu a trecut mult până ce a primit și „botezul” X Factor.

„În două seri, când plecam de la filmările pentru cel de-al nouălea sezon X Factor, mi s-au întâmplat lucruri deosebite!

În prima seară, când am ieșit în parcare, nu mi-am mai găsit mașina pentru că îmi las cheia la întâmplare, iar colegii din echipă mi-au ascuns-o după un gard.

În a doua seară, mi-am găsit mașina, dar de departe părea că nu este a mea… era de ”taxi driver”! Și dacă tot am găsit-o colantată, m-am gândit să le ofer sevicii de taxi juraților, măcar așa știm că sunt punctuali, pentru că îi iau eu de acasă când trebuie.

Eu chiar mă gândeam pe perioada pandemiei, pentru că mă
plictiseam, să mă înscriu la un serviciu de tip car sharing și să îi surprind
pe oameni. Și să îi filmez, sigur, dar fără să știe, să fie o surpriză!”, a
declarat Florin Ristei.

Sezonul X Factor cu numărul nouă va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere.

Două nume noi, Loredana Groza și Florin Ristei își vor ocupa locurile la masa juraților alături de Delia și Ștefan Bănică, iar Răzvan Simion și Dani Oțil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *