Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Misha, apel impresionant pentru salvarea unui bărbat: “Tatăl unei fetițe de 11 ani a fost diagnosticat cu…”

Misha este una dintre persoanele publice din România care încearcă să îi ajute pe cei care primesc vești teribile de la medici. În urmă cu câteva ore bune, ea a aflat drama unui tătic care are o fetiță de 11 ani ce același nume cu al fiicei sale. Copleșită de ce i s-a întâmplat bărbatului, artista a făcut un apel impresionant către apropiați și fani.

Citește și: Andreea Marin, strigăt disperat pentru salvarea unei mame de 33 de ani: “Cancerul îi pune viața în pericol. Putem ajuta un bebeluș să…”

Misha, apel emoționant pentru salvarea unui bărbat

Cântăreața Misha a făcut publică povestea tristă a lui Miță, un bărbat de 45 de ani care a suferit un infarct enteromezenteric – o boală foarte gravă, produsă prin astuparea bruscă a vaselor care deservesc intestinul. Maladia a apărut în timpul războiului purtat de acesta după ce a aflat că s-a infectat cu COVID-19. Potrivit informațiilor distribuite de fosta soție a lui Connect-R, medicii nu îi dau șanse mici la viață tăticului de 45 de ani. Totuși, vedeta speră într-o minune și și-a rugat apropiații și fanii pe Instagram Stories să doneze în conturile deschise pentru cazul lui Miță de soția acestuia. Oricine dintre noi poate deveni îngerul păzitor al tatălui Mayei – puteți vedea imagini cu cei doi în galeria foto a articolului.

Nu rata: Gina Pistol, apel sfâșietor la puțin timp după ce s-a aflat că este însărcinată: “Ea este Izabela și are nevoie de ajutorul nostru”

Misha, apel emoționant pentru salvarea unui bărbat care a făcut un infarct enteromezenteric după ce au apărut complicații în urma infecției cu COVID-19 © Instagram Stories

Descoperă și:  Misha a dezvăluit motivul divorțului de Connect-R: “Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este…”

Conturile în care puteți dona pentru bărbatul care se luptă pentru propria viață

Titular cont: IANCU MANUELA-DIANA
Banca: Banca Comerciala Romana
Swift: RNCD RO BU
CONT RON: RO84RNCB0716168055380004
CONT EURO: RO68RNCB0716168055380001
CONT USD: RO14RNCB0716168055380003

Află și: Connect-R, mesaj fulminant la adresa BOR: “Cum schilodiți voi mințile sărmanilor creștini”. Ce i-a transmis Patriarhului Daniel

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *