Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Juniorul celui mai căutat afacerist din România s-a “cazat” în club alături de…

Fiul afaceristului sirian din ”top” Most Wanted a devenit noua revelație din lumea bună. Rami, juniorul ”Emirului contrabandiștilor”, s-a ”cazat” în unul dintre cele mai renumite cluburi de pe litoral. Cu toate că tatăl său se află de șase ani pe lista celor mai căutați oameni din țară, Rami Iskandarani a petrecut ca-n vremurile bune în LOFT Mamaia. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite.

Printre miile de turiști care au luat cu asalt litoralul românesc în ultimul weekend din vară s-a numărat și fiul controversatului afacerist sirian Zaher Iskandarani. Cu toate că tatăl său se află pe lista oamenilor căutați de autorități, Rami Iskandarani pare să fie un mare amator de disctracție și a ales să se ”cazeze” în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de la malul mării. (CITEȘTE ȘI: PRINȚIȘORUL BANATULUI A PETRECUT CA-N VREMURILE BUNE ÎN LOFT ȘI NUBA DE ZIUA LUI A FĂCUT UN TUR DE FORȚĂ ÎN CLUBURILE DE PE LITORAL!)

Party ca-n vremurile bune

CANCAN.RO l-a întâlnit pe Rami Iskandarani în LOFT Mamaia, unul dintre cele mai exclusiviste și căutate cluburi din stațiunea-fanion a litoralului românesc. Împreună cu mai mulți prieteni, fiul ”Emirului contrabandiștilor” și-a făcut apariția în renumitul club la scurt timp după ce s-au deschis ”porțile” pentru petrecăreți. Iskandarani Jr. n-a pierdut vremea și, la scurt timp după ce s-a ”instalat” la una dintre cele mai bune mese, a cerut ospătarilor să aducă mai multe sticle „calificate” de vin.

Rami, fiul lui Zaher Iskandarani, noua revelație din lumea bună

Fără să țină prea mult cont de distanțarea impusă de pandemie, ”Prințișorul Banatului” s-a mișcat pe ritmul amețitor al muzicii și s-a distrat la intensitate maximă alături de prietenii ce l-au însoțit la LOFT. Buna dispoziție se pare că a fost cuvântul de ordine după care s-a ghidat fiul controversatului afacerist sirian, căutat de autorități. Cum pare să fie un mare amator de petreceri cu ștaif, la miezul nopții, atunci când s-a închis muzica din cauza noilor norme, Rami Iskandarani s-a lăsat cu greu dus din club. (NU RATA: ZAHER ISKANDARANI ARE AVERE DE 200 DE MILIOANE DE EURO, DAR „FENTEAZA” CONTORUL)

Rami Iskandarani, party ca-n vremurile bune la LOFT Mamaia

Tatăl lui Rami, supranumit ”Prințul Banatului”

Pe site-ul Poliţiei Române, la categoria „Most Wanted”, numele lui Zaher Iskandarani a ajuns să fie plasat în ”top”. Acesta este căutat pentru: ”Mandat de executare a pedepsei cu închisoare de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală. Susnumitul se sustrage executării pedepsei. Din datele obținute până în prezent, persoana urmărită a părăsit teritoriul României, pe numele acestuia fiind emis un mandat european de arestare, dispunându-se totodată urmărirea internațională. Semnalmente: înălțime 1.82 m, ochii verzi”

Zaher Iskandarani s-a născut la 1 ianuarie 1958, în Siria. A beneficiat de relaţiile strânse între Hafez Al Assad şi Ceauşescu şi a ajuns la studii în România, la Facultatea de Construcţii din Timişoara. În paralel cu studiile, s-a ocupat şi cu traficul de aur. Aşa a ajuns să fie cercetat de Miliţie, însă s-a ascuns în casa Cameliei Pomană, care i-a devenit ulterior soţie. A fost condamnat, dar a reuşit să fugă din ţară. A revenit după Revoluţia din 1989, a obţinut cetăţenia română în 1992 şi a înfiinţat renumita firmă SC Rama International SRL.

Condamnat definitiv

Iskandarani a fost cercetat în multe dosare penale de contrabandă cu țigări începând cu 1995, cu prejudicii de sute de mii de dolari aduse statului român, fiind arestat în repetate rânduri de magistrați. El a adunat zeci de condamnări pentru șantaj, fals intelectual, fals în înscrisuri oficiale și instigare la călcarea de consemn. Chiar și când se afla după gratii, în perioada 1998-1999, Zaher a reușit să corupă polițiști. El ar fi determinat un ofițer de la arestul Poliției Timiș să transmită contracost bilețele cu mesaje și instrucțiuni clare către familie și partenerii săi de afaceri.(VEZI ȘI: NEPOTUL ”PRINŢULUI BANATULUI”, ÎMPUŞCAT ÎN PLINĂ STRADĂ. ATACATORII AU TRAS MAI MULTE FOCURI)

Pe 4 aprilie 2014 Zaher Iskandarani a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare și la plata (în solidar cu alți 2 condamnați) a 1.874.000 lei, plus dobânzi către statul român. Condamnarea a fost pentru „inițiere și constituire a unui grup infracțional organizat având drept scop comiterea de infracțiuni grave, respectiv contrafacerea și contrabanda de mare anvergură cu țigări”, fapte constatate în anul 2005, în urma unor descinderi ale DIICOT la fabrica de țigări din Săcălaz. În acest dosar el a fost arestat preventiv pe 19 mai 2005, dar eliberat câteva zile mai târziu. După condamnarea definitivă din 4 aprilie 2014, acesta nu a mai fost de găsit, fiind încarcerați numai ceilalți doi condamnați din același dosar.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *