Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

INCREDIBIL » Sorana Cîrstea și-a încheiat aventura la US Open după ce a ratat 3 mingi de meci!

Ieri, aproape de ora 20:00, Sorana Cîrstea a întâlnit-o pe Karolina Muchova în turul al treilea de la US Open.

Așa cum ne-a obișnuit și în fazele precedente ale Grand Slam-ului din Statele Unite ale Americii, sportiva noastră a cedat primul set, scor 3-6. Începând cu actul secund, reprezentanta „tricolorului” românesc și-a crescut nivelul jocului extrem de mult, reușind să își adjudece actul secund cu 6-2 pentru ca, în setul decisiv, să aibă prima șansă la victorie în mai multe rânduri.

În primul rând, în setul al treilea, Sorana a condus cu 4-2 și 5-3, însă cehoaica a revenit incredibil, trimițând meciul la tiebreak, unde sorții au fost de partea sa. În ciuda faptului ca Sorana a început fulgerător, 4-0, Muchova a avut, din nou, tăria de caracter de a reveni. Consemnăm faptul că Sorana a avut inclusiv 3 mingi de meci la 6-3 în tiebreak (primele 2 pe propriul serviciu!), însă Karolina s-a impus în final cu 9-7. Scor final 6-3, 2-6, 7-6 (6), iar Muchova merge în turul al 4-lea, unde o va întâlni pe Viktoria Azarenka.

Tot ieri, în cadrul optimilor de finală de pe tabloul de dublu masculin, Horia Tecău și partenerul său, Jean-Julien Rojer, i-au eliminat pe principalii favoriți ai competiției, columbienii Juan Sebastian Cabal și Robert Farah. În continuare, în sferturile de finala, favoriții noștri vor întâlni perechea compusă din Rohan Bopanna și Denis Shapovalov.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *