Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gestul făcut de soția lui Răzvan Fodor, cu ocazia aniversării a 10 ani de căsnicie. „Prima persoană care ne-a văzut s-a uitat la noi cu milă”

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Au împreună o fetiță și se înțeleg de minune. Cu ocazia aniversării a 10 ani de căsnicie, soția fostului concurent de la Asia Express i-a făcut o surpriză de neuitat acestuia. Irina a povestit totul pe blogul personal.

„Nici prin cap nu mi-a trecut să las aniversarea de 10 ani a căsniciei noastre să treacă, iar noi să fim la sute de kilometri distanță unul de altul.

(..) Nu vă gândiți că dau iama peste om pe unde merge și el cu treabă, doar că de data asta, nu pot să las o aniversare foarte importantă pentru noi să treacă iar noi să fim separați.

Pe 4 septembrie, împlinim 10 ani de la cununia religioasă,
și am auzit că trebuie să ne facem cadouri cu ocazia asta (..) Imediat ce
planul a încolțit în căpșorul meu, l-am și pus în aplicare, așa că într-o
dimineață, iată-ne cu bagajele făcute și cu o droaie de fluturi în stomac.

Drumul era lung până la tati, dar noi ne-am înarmat cu energie, iubire și multe gustărele.

 Iată-ne, deci, în fața porții locației unde are Fodor treabă. Prima persoană care ne-a văzut, s-a uitat la noi cu milă. Arătam ca și cum am fi venit după pensia alimentară.

Fodorică, în schimb, s-a topit. Și ne-a topit și pe noi.
Îmbrățișări și pupături de parcă am fi fost la sute de kilometri unii de alții
până atunci.

Ee, și acum, dacă tot am ajuns, m-am instalat binișor aici și m-am apucat de treabă: i-am reașezat lucrurile în dulap, ca să nu le mai găsească unde le-a pus și să simtă că a venit nevastă-sa. 

Cred că mă apuc și de niște sarmale, să vadă omu’ că nu au trecut 10 ani pe lângă mine fără să învăț nimic”, a scris Irina Fodor pe blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *