Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Copilul care a prevestit pandemia de coronavirus face o nouă profeție: e despre sfârșitul lumii!

A profețit pandemia de coronavirus, iar acum vorbește despre sfârșitul lumii! Abhigya Anand, copilul din India care ar fi prezis începutul pandemiei de Covid-19, spune acum că va fi dezastru începând din noiembrie, anul acesta, până în aceeași lună a viitorului an.

CITEȘTE ȘI: ÎNCEPE AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL! MARIA GHIORGHIU, PROFEȚIE CUTREMURĂTOARE: ”CE NE ESTE SCRIS, AȘA VA FI”

Tânărul de 14 ani susține că vorbește cu planetele și este urmărit cu atenție de oamenii care cred cu tărie că este un profet, scrie Fanatik.ro. În urma dezvăluirilor uneori cutremurătoare pe care le face, Faceebok l-a și blocat de câteva ori, considerând că la mijloc este o mare păcăleală.

Copilul care a prevestit pandemia de coronavirus face o nouă profeție: e despre sfârșitul lumii!

„Conform astrologilor, începând din noiembrie 2020 și până în noiembrie 2021 va fi un dezastru. Nu se știe dacă o prăbușire economică, un război sau pandemia se va intensifica. Saturn și Jupiter vor intra în conjuncție și, de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru au avut loc dezastre. Ultima dată când aceste planete au fost așa aproape a fost acum 400 de ani.

NU RATA: A PREZIS NOSTRADAMUS PANDEMIA DE COVID-19. TEXTUL ARE A SPERIAT INTERNETUL: „VA RĂSPÂNDI O CIUMĂ ȘI…”

Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID.

Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât ce facem acum, când transmitem frica și nesiguranța semenilor noștri”, a fost mărturia lui Abhigya Anand, într-un filmuleț pe care l-a urcat pe rețelele de socializare.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *