Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Primele declarații ale lui nea Mărin după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2: “M-am panicat, am mers direct la Matei Balș”

Nea Mărin, îndrăgitul coregraf de la Antena 1, a acceptat să ofere un interviu după ce s-a aflat că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. În prezent, el este internat la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” și a vorbit foarte frumos de medicii pe care i-a întâlnit de când a fost diagnosticat cu boala ucigașă apărută în China.

Citește și: Pus la zid de vărul lui Pian, Jador a fost luat la mișto de nea Mărin: “De la ceaun ai plecat, la ceaun ai ajuns!”

Nea Mărin, primele declarații  după ce a fost confirmat cu SARS-CoV-2

Marin Barbu, cunoscut în showbizul românesc drept nea Mărin, a aflat că a contractat COVID-19 după ce a petrecut mai multe zile la Techirghiol, o zonă în care s-au făcut recent filmări pentru show-ul “Poftiți pe la noi”, care urmează să fie difuzată la Antena 1. Conform primelor sale declarații după ce a fost depistat pozitiv, el a mers la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”, iar medicii l-au internat imediat. După discuțiile purtate cu specialiștii, artistul de 61 de ani s-a liniștit și este convins că va ieși învingător din războiul cu dușmanul invizibil.

Nu rata: Toată lumea îl știe pe Nea Mărin, dar puțini sunt cei care știu cum arată Mărioara, soția lui

“Am mers direct la «Matei Balș», la camera de gardă. Acolo m-au văzut și m-au internet, dar, cinstit să fiu, m-am panicat puțin pentru că vezi toată lumea asta așa speriată. Dar în clipa în care am ajuns aici și i-am văzut pe toți oamenii aceștia «cosmonauți», m-am liniștit”, a declarat celebrul coregraf pentru jurnaliștii Observatorului de la Antena 1.

Nea Mărin va oferi mai multe detalii astăzi, 5 septembrie, în cadrul unei intervenții la Observatorul orei 19:00, care rulează la Antena 1. Printre vedetele implicate în noua producţie a trustului Intact se numără: Speak şi Ştefania, Alex Velea, Ruby, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu.

Descoperă și: Ce s-a întâmplat cu datoria de 30.000 de euro de la Nea Mărin! Liviu Vârciu a recunoscut adevărul gol-goluț

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *