Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dovada că Alex Bodi s-a întors la rusoaică, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Avem imaginile care l-au „demascat”

Au ieșit la iveală noi amănunte uluitoare despre cel mai recent ”divorț” din showbiz! La scurt timp după ce a pus – din nou – capăt relației cu Bianca Drăgușanu, musculosul afacerist ar fi ajuns în brațele „fostei”. Alex Bodi și Daria Radionova ar petrece împreună în Monte Carlo. CANCAN.RO vă prezintă imagini și detalii unice.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de cea mai recentă despărțire care s-a petrecut pe scena mondenă de la noi din țară. (CITEȘTE ȘI: CUM L-A UMILIT BIANCA DRĂGUȘANU PE ALEX BODI ASTĂZI, DUPĂ CE A ANUNȚAT CĂ S-AU DESPĂRȚIT DEFINITIV)

Mesaj cu dedicație pentru Bianca?!

În urmă cu câteva zile, întreg showbizul a fost luat prin surprindere în momentul în care Bianca Drăgușanu a recunoscut că a încheiat relația cu Alex Bodi, după numeroase alte despărțiri și împăcări.

La scurt timp după ”divorț”, afaceristul și-a luat zborul spre una dintre cele mai luxoase destinații din Europa, acolo unde ar fi ”poposit” chiar în brațele fostei iubite, Daria Radionova.

Potrivit surselor noastre, la scurt timp după ce Alex Bodi a ”rupt-o” cu Bianca Drăgușanu, sexoasa rusoaică a ținut să-i servească ”una rece” focoasei blodine. Aceasta a urcat pe Instagram Stories o fotografie în care arăta degetul mijlociu și o scurtă descriere, ”Karma”, mesaj ce ar fi fost „cu dedicație” pentru Bianca Drăgușanu. Rusoaica ar fi dorit să puncteze faptul că, în urmă cu câteva luni, sexoasa româncă a reușit să-l întoarcă pe Alex Bodi din drum, mai exact să-i destrame relația, dar, într-un final, nici ea nu a rămas cu el. (VEZI AICI: BIANCA DRĂGUȘANU, ÎN CELE MAI SEXY POZIȚII PE PLAJĂ, ÎN TIMP CE ALEX BODI O ȚINEA ÎN BRAȚE PE…)

Daria Radionova, mesaj pentru Bianca Drăgușanu?!

Alex Bodi și Daria Radionava, împreună în Monte Carlo?

Coincidență sau nu, cu doar câteva ore înainte ca Alex Bodi să aterizeze în Monte Carlo, în renumitul oraș de pe Riviera francează a ajuns și Daria Radionova. Surprinzător este faptul că sexoasa rusoaică a postat câteva fotografii chiar din locurile preferate de musculosul afacerist. Așa că nu ar fi nicio surpriză ca Alex Bodi să-și ”înece amarul” în brațele rusoiacei. (NU RATA: ALEX BODI A CONTESTAT PLASAREA ÎN CARANTINĂ, IAR MAGISTRAȚII AU DECIS CĂ… „NE-A SPUS CĂ A FOST BĂGAT ÎN…”)

Surprinzător, Daria Radionova a aterizat în Monte Carlo

Bianca, gest uluitor după despărțire

La numai câteva ore de la despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a făcut un gest uluitor. Blondina a șters de pe contul ei de Instagram absolut toate fotografiile în care apăreau împreună. Nici Alex Bodi nu s-a lăsat mai prejos și a procedat în aceeași manieră.

Blondina s-a despărțit de Alex Bodi exact în ziua în care împlineau doi ani de relație. Deși a mai făcut acest lucru de câteva ori, de data aceasta susține că decizia este definitivă și nu mai există cale de împăcare.

„Ieri, pe 1 septembrie, când am împlinit 2 ani de relație am decis să pun punct. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru o publicație din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *