Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Bat clopote de nuntă în familia unuia dintre cei mai cunoscuți multimilionari. Cum s-a dat de gol ex-ul “Pamelei de România”

Bat clopote de nuntă în familia unuia dintre cei mai cunoscuți multimilionari din România! După numai șase luni de relație, fiica adoptivă a lui ”Dom Profesor” pare decisă să-și pună pirostriile cu ex-ul Simonei Trașcă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii și imagini inedite.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte și imagini savuroase care „semnalizează” că, în următoarea perioadă, în lumea bună va avea loc un mare eveniment. (CITEȘTE ȘI: FIICA ADOPTIVĂ A LUI “DOM PROFESOR” A PETRECUT LA MAMAIA CU FOSTUL “PAMELEI DE ROMÂNIA”. ȘI-AU UNIT ȘEZLONGURILE ȘI…)

Mai exact, după doar șase luni de relație, Dana Voiculescu, fiica adoptivă a lui ”Dom Profesor” și Vasyy Borneu, fostul iubit al Simonei Trașcă – supranumită „Pamela de la România” – și al Ralucăi Silea, sunt hotărâți să facă mare pas.

În urmă cu câteva zile, ”ex-ul” Simonei Trașcă s-ar fi dat de gol prin intermediul unei rețele de socializare. Preț de doar câteva ore, la secțiunea Stories din Instagram, Vasyy Borneu a postat o fotografie în prim-planul căreia se afla iubita lui îmbrăcată într-o rochie albă, lungă. Din câte se pare, Dana Voiculescu ar fi mers la probă pentru rochia de mireasă. Așa că, în viitor, nu este exclus ca în familia lui Dan Voiculescu să aibă loc un eveniment extrem de important. (NU RATA: ”BOMBARDIERA” LUI SLAV S-A ANTURAT CU FOSTUL LOGODNIC AL ”PAMELEI DE ROMÂNIA”!)

Dana Voiculescu a probat rochia de mireasă

Relație ”la secret”

Cu toate că Vasyy Borneu și Dana Voiculescu trăiesc o veritabilă poveste de dragoste, cei doi au fost extrem de discreți și au ținut relația lor departe de ochii curioșilor. Din câte se pare, Vasyy Borneu a fost bine primit de ”Dom Profesor”. Drept dovadă, atunci când merg la mare, cei doi tineri stau în apartamentul de la Caelia al familiei Voiculescu. (NU RATA: GEST SURPRINZĂTOR AL FIICEI LUI DAN VOICULESCU! A AJUNS ÎNTR-UN SAT UITAT DE LUME CA SĂ AJUTE O BUNICUȚĂ!)

Vasyy Borneu & Dana Voiculescu, cel mai nou cuplu din showbiz

Pe urmele tatălui

Mezina lui Dan Voiculescu a făcut un gest surprinzător, demonstrând că așchia nu sare departe de trunchi. Obiceiurile umaniste ale tatălui ei s-au transmis și celei mai mici fiice a familiei Voiculescu. În urmă cu aproximativ doi ani, Dana Voiculescu a ajuns într-un sat uitat de lume, în județul Giurgiu, pentru a o cunoaște și a o ajuta pe o bunicuță de 94 de ani.

Fiica cea mică a lui Dan Voiculescu a vizitat-o pe bunicuța Elena, împreună cu alți prieteni și i-a dus cele necesare, atât pentru sărbătorile de iarnă, cât și pentru ca, o perioadă mai lungă de timp, bătrâna să nu mai ducă grija zilei de mâine. Iar acesta nu a fost singurul gest remarcabil al celei mai mici fiice a lui Dan Voiculescu. De ceva timp, Dana Voiculescu este preocupată de cei care sunt singuri, fără familie și posibilități financiare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *