Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anamaria Prodan a rămas fără arma care a salvat-o din fața a 200 de oameni furioși. Judecătorii au decis că…

Și sexy, și vulcanică! Este scurta caracterizare a celei mai cunoscute impresare din fotbalul românesc. Și nu numai, ar zice poate chiar ea, femeia căreia nu i-a fost teamă niciodată să se ia la trântă cu ”greii” din branșă. Are povești fabuloase, dar una le întrece pe toate: a scos pistolul, l-a pus pe masă și a lăsat să se înțeleagă că nu va ezita să îl folosească! A scăpat atunci de mulțimea furioasă, iar CANCAN.RO a aflat că, de curând, arma i-a fost confiscată. Avem toate detaliile.

(CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN A DAT ALARMA PE LITORAL I-A DISPĂRUT GEANTA HERMES MINI DE 30.000 €, PLINĂ CU BANI ȘI ACTE, DAR…)

Anamaria Prodan Reghecampf a rămas fără arma sa, un pistolet marca Record, pe care-l scotea fără se ezite în urmă cu trei ani, la Cluj, pentru a se apăra de galeria furioasă a ”șepcilor roșii”. ”Confiscare specială” este obiectul procesului de la Judecătoria Buftea al sexy-impresarei. Magistrații au admis propunerea formulată de Parchet și au dispus confiscarea celebrei arme. Pare gravă situația, la o primă vedere, însă nu e deloc așa.

Anamaria Prodan a rămas fără arma care a salvat-o din fața a 200 de oameni furioși

De ce i s-a confiscat arma soției lui Reghe, ultimul câștigător de Liga l cu FCSB? Povestea începe cu regulamentul: dacă ai armă, este obligatoriu să te duci, o dată la trei ani, pentru vizarea permisului. Ana nu a urmat pașii, așa că responsabilii de la arme și muniții i-au trimis citație, iar agenta de jucători a fost nevoită să se prezinte la Parchet, unde a dat declarație, apoi a lăsat arma în custodia Poliției. Procedura este clară, în astfel de cazuri trebuie deschis proces de confiscare.

Se pare că Anamaria Prodan nu ar mai avea de gând să ”insiste” în privința armei de care s-ar cam fi săturat. Condiție în care nu va face contestație, va pierde procesul, iar arma confiscată va intra în custodia statului. Dacă ar vrea, totuși, să folosească, în continuare, arma, atunci procedura este destul de dificilă, poate mai mult chinuitoare pentru sexy-impresară. Ar trebui să facă un nou curs pentru folosirea armelor, în timp ce pistoletul ar rămâne pe mâinile unui armurier, pentru verificări timp de un an.

Povestea fabuloasă cu suporterii de la U Cluj: ”Am pus pistolul pe masă!”

Anamaria Prodan devenea acționar majoritar la Universitatea Cluj, în urmă cu opt ani. Suporterii nu au dorit-o în fruntea clubului și au existat, în acea perioadă, mari tensiuni. Ana avea să povestească, pentru prosport.ro, o întâmplare incredibilă petrecută chiar în biroul ei de la Cluj. Suporterii au intrat peste ea. Prodanca nu s-a pierdut cu firea, a scos pistolul și l-a pus pe masă. „Cu mine nu au avut curaj nici măcar să vină foarte aproape de mine. Am avut niște episoade la Cluj… au fost spectaculoase! Aveam permis de port armă și stăteam cu pistolul pe masă. Ia întreabă-i! Le-am zis «Care se apropie, vedem…».

Au venit peste mine în birou. 200 erau. Aveam un birou de trei ori cât studioul și au venit pentru că au făcut acel marș de 5-6 mii de oameni să plec din oraș, deci și acolo am făcut istorie. Am scos pistolul pe masă. Când au deschis ușa și au intrat câtă frunză și câtă iarbă… le era frică tuturor să cheme poliția. Am întrebat cine e șeful și i-am zis să se așeze în fața mea și vorbim, dacă avem de discutat ceva. Care se apropie, e problemă mare cu mine. A fost spectacol! Am predat pistolul de frică, să nu cumva să mă enervez vreodată să fac vreo nefăcută”, a povestit Anamaria Prodan, pentru ProSport Live.

(NU RATA: ANAMARIA PRODAN, ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA CU LAURENȚIU REGHECAMPF. “EL NU SUPORTĂ SĂ…”)

Anamaria Prodan Reghecampf avea să povestească și motivul care a condus la decizia de a-și lua permis de port-armă. „M-au urmărit unii noaptea cu mașina! Episoade din mafie, credeți-mă! Dar nu o să recunoască nimeni niciodată asta. Bineînțeles, la poliție nu mergeau camerele de pe DN1. Rebecca era acasă și-aveam tot felul de nenorociți care o amenințau și când ieșea la balcon. Mi-am luat permis de port-armă, pentru că am trăit momente grele! Un bărbat care vine și mă face curvă, proastă și urâtă are minte de copil!”, a spus Anamaria Prodan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *