Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Se scufundă planeta! Brigada “Corupătoarele” s-a retras “pe gol” din club

Se scufundă planeta! Brigada ”Corupătoarele” a plecat ”pe gol” de la LOFT. După ce s-au distrat în renumitul club de pe litoral, cele trei celebre sexoase s-au retras, în glorie, dar singure, spre camera de hotel. CANCAN.RO vă prezintă imaginile cu adevărat unice.

Cele trei ”dive” din showbiz-ul românesc care, în această vară și nu numai, au făcut ravagii pe litoralul românesc – Andreea Podărescu, Simona Trașcă și Loredana Chivu – au fost surprinse într-o ipostază de-a dreptul neașteptată. (CITEȘTE ȘI: BRIGADA “CORUPĂTOARELE” A FĂCUT O NOUĂ „VICTIMĂ”. CINE ESTE „DOCTORAȘUL” CARE A APĂRUT ÎN COMPANIA DIVELOR)

Weekendul trecut, Brigada ”Corupătoarele” a descins din nou în cluburile de fițe de la malul mării. După un tur de forță, Andreea Podărescu, Simona Trașcă și Loredana Chivu s-au instalat la LOFT, acolo unde l-au anturat pe ”doctorașul” vedetelor. Dar, cu toate acestea, atunci când s-a dat stingerea, cele trei sexoase s-au retras către hotel fără să fie conduse de vreun partener.

Pe final de sezon, Brigada ”Corupătoarele” n-a avut succesul de altădată

De data asta, n-au „corupt” nimic

Urmărite de ghinion, cam așa se pot traduce imaginile  cu cele trei ”dive” din Brigada ”Corupătoarele”. Au făcut spectacol, au atras toate privirile, dar, când a venit timpul de plecare, Andreea Podărescu, Loredana Chivu și Simona Trașcă au plecat ”pe gol” de la LOFT.

După toate aparențele, „divele” și-au asumat ”înfrângerea”, astfel că, aproape de miezul nopții, cele trei sexoase au decis să părăsească ”în glorie” renumita locație din Mamaia. Dacă tot n-au ”corupt” nimic, și-au ținut una celeilalte de urât și s-au îndreptat agale spre camera de hotel. (VEZI ȘI: PAMELA DE ROMÂNIA A DEFILAT ÎNTR-UN COSTUM DE BAIE „INVIZIBIL” LA PISCINĂ, IAR POZELE AU AJUNS LA NOI)

Loredana Chivu, Simona Trașcă și Andreea Podărescu au plecat ”pe gol” de la LOFT

Au făcut ravagii la NUBA

În urmă cu aproximativ două săptămâni, cele trei sexoase au făcut spectacol la NUBA. Andreea Podărescu, Simona Trașcă și Loredana Chivu s-au ”cantonat” la masa unor plătitori calificați din provincie și nu s-au lăsat până nu le-au „încărcat” nota de plată cu o piramidă de șampanie scumpă, care a fost primită cu entuziasm de cele trei ”dive”.

Simona Trașcă și-a expus ”bijuteriile” la plajă!

Simona Trașcă și-a expus, recent, ”bijuteriile” pe plaja din Mamaia. Sexoasa blondină care și-a câștigat renumele de ”Pamela de România” a „răvășit” plaja cu bustul ei generos. Cum pare să fie o fire extrem de nonconformistă, Simona Trașcă a renunțat la sutien pentru a căpăta un bronz uniform. În momentul în care a intrat în apă, blondina s-a acoperit totuși cu un voal, doar că a pierdut lupta cu valurile și a oferit o imagine care cu greu poate fi uitată de reprezentanții sexului tare.

Simona Trașcă a „răvășit” litoralul cu bustul ei gigantic

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *