Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Roxana Blagu, fostă membră Trident, nu și-a mai văzut fetița de 7 ani. „Oana împlinește 12 ani. Cu ocazia aceasta vreau să îi urez și eu La mulți ani!”

Roxana Blagu, fostă membră Trident a devenit recent mama unui băiețel, ce i-a schimbat total viața. Artista mărturisește că nu este însă pe deplin fericită și asta pentru că nu poate fi alături de fiica ei, care astăzi a împlinit 12 ani. Oana locuiește cu tatăl ei.

Invitată în emisiunea La Măruță, Roxana a făcut dezvăluiri emoționante, despre fetița ei, pe care nu a mai văzut-o de 7 ani.

„Oana împlinește 12 ani. Cu ocazia aceasta vreau să îi urez și eu ”La mulți ani!”. Este o zi specială pentru mine, fetița mea este deja domnișoară și-mi doresc să fie bine.

O iubesc enorm, chiar dacă nu am văzut-o de atâția ani și practic acum suntem străine”, a spus Roxana Blagu cu lacrimi în ochi, în cadrul emisiunii de la Pro TV.

„Am zis că nu o să plâng, dar nu am mai stat împreună cu ea de șapte ani. Mi-a fost frică de situația în care sunt astăzi. Eu reușesc să o văd mai tot timpul în poze, de la distanță, încerc să evit tensiunile care s-ar putea face în jurul ei.

Am fost după ea peste tot pe unde aflam că este, dar am renunțat să mai apar în fața ei pentru că mă durea să o văd tristă.

Îmi doresc ca într-o zi să vadă tot ce îi scriu și să știe că am fost și voi fi lângă ea mereu”, a mai spus Roxana Blagu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *