Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

O româncă este acuzată că a furat bijuterii de aproape 5 milioane de lire sterline, la un magazin de lux din Londra

O româncă este acuzată de furt în Marea Britanie, după ce ar fi lăsat o pagubă de aproape cinci milioane de euro, într-un magazin de lux din Londra.

Femeie suspectă are dublă cetățenie, româno-franceză și se numește Georgeta Dănilă. Ea are 52 de ani și a ajuns să fie principala suspectă într-unul dintre cele mai mari jafuri de bijuterii din Londra.

Românca este rezidentă în Franța de mai mulți ani, de pe vremea când a vizitat Londra ca turistă în 2016. Atunci, împreună cu alte trei persoane, femeia ar fi dat o spargere într-un magazin de lux din Mayfair şi au plecat cu o avere. Bijuteriile furate din magazin au fost estimate de experți la peste 4,2 milioane de lire sterline, echivalentul a circa 5 milioane de euro, potrivit dailymail.co.uk.

(CITEȘTE ȘI: Declarații acide ale ministrului Nelu Tătaru: „Am văzut îngrijorare legat de mersul la școală, dar uităm de parcurile pline de copii și bunici”)

Ar face parte dintr-un grup infracțional internațional

Anchetatorii susțin că românca ar fi membru într-un grup internaţional de infractori care ar fi jefuit mai multe magazine de bijuterii în Franţa, Belgia, Luxemburg şi Germania.

(CITEȘTE ȘI: Familia lui Messi reacționează public, după ce argentinianul a decis să părăsească Barcelona după 20 de ani: „Este o eroare”)

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *