Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

O femeie s-a ales cu arsuri grave după ce dezinfectatul său a luat foc

O femeie din Texas a suferit arsuri grave după ce dezinfectantul său a luat foc. Iată cum s-a întâmplat nefericitul incident.

Kate Wise și-a aplicat, duminica trecută, dezinfectant pentru a se proteja de coronavirus, apoi a făcut un gest care putea să-i fie fatal.

Femeia a aprins un bețișor parfumat și dezinfectantul a luat foc într-o fracțiune de secundă. Imediat după, Wise a dărâmat din greșeală o sticlă de alcool, care a „explodat precum o bombă”.

Una dintre fiicele sale a alergat la un vecin, care a sunat la 911, în timp ce femeia a reușit să le scoată pe celelalte două fete ale sale și pe câinele familiei din casă.

Nu rata: Cercetătorii sunt îngrijorați! Care sunt cele 3 simptome de coronavirus ce apar la copii și nu sunt în atenția medicilor

Femeia va avea nevoie de intervenții reparatorii

Kate a fost dusă de urgență la spital și se află la Terapie Intensivă, cu arsuri de gradul al treilea. Americanca va avea nevoie de intervenții majore de reconstrucție și tratamentul va dura ani întregi. 

„Covid-19 a adus multe produse dubioase pe rafturi, produse care sunt toxice și care nu au fost testate corespunzător. Aveți grijă ce folosiți și că sunt aprobate de FDA. Kate a avut încredere în acel dezinfectant pentru că îl cumpărase dintr-un magazin la care mergea des”, a declarat o prietenă a femeii, scrie Newsweek.

De la debutul pandemiei în SUA, FDA a descoperit peste 100 de tipuri de dezinfectant neconform, care conținea alcool metilic sau 1-propanol.

Citește și: Maria Ciobanu și Marina Voica, măsuri drastice ca să nu se infecteze cu COVID-19: “M-a învăţat să-mi pun în nas vaselină medicinală ca să…”

Foto: pixabay.com

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *