Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Momente de groază în familia regretatei Mădălina Manole! Tatăl cântăreței este intubat după ce s-a îmbolnăvit cu noul coronavirus: “Se simte destul de rău”

Momente de groază în familia regretatei Mădălina Manole! Starea de sănătate a tatălui ei s-a agravat din cauza noului coronavirus cu care a fost depistat pozitiv și, în prezent, el este intubat și monitorizat la secția de Terapie Intensivă a spitalului din Ploiești. Fiul lui Ion Manole a făcut primele declarații după ce s-a aflat că acesta respiră doar cu ajutorul aparatelor.

Citește și: S-a sinucis ca Mădălina Manole?! Ce pastile s-ar fi găsit în stomacul Cristinei Țopescu

Tatăl regretatei Mădălina Manole, intubat și monitorizat la Terapie Intensivă

Ion Manole a ajuns de urgență pe mâinile medicilor de la spitalul din Ploiești în urmă cu două zile, după ce s-a simțit foarte rău în urma infectării cu virusul mortal SARS-CoV-2. Din păcate, boala a făcut ravagii în trupul său, iar doctorii au decis să-l conecteze la aparate.

“Se simte destul de rău. E la Terapie Intensivă. E intubat”, a declarat Marian Manole pentru jurnaliștii publicației Click.

Specialiștii de la spitalul din Ploiești au dorit ca tatăl Mădălinei Manole să fie transferat la o unitate medicală din Focșani pentru că nu erau paturi libere la Terapie Intensivă, însă familia s-a opus, conform sursei citată mai sus. Această hotărâre a fost luată, pentru că starea de sănătate a lui Ion Manole nu i-ar fi permis o astfel de deplasare. În plus, spitalul din Focșani nu ar fi atât de bine dotat ca cel din Prahova.

Nu rata: Fratele Mădălinei Manole cere redeschiderea dosarului morții artistei. Criminaliștii internaționali nu cred în varianta sinuciderii

Fratele Mădălinei Manole, infectat cu noul coronavirus

“Când am ieșit, nu l-am găsit bine pe tata deloc. Cu glicemie foarte mare, nu mai avea medicație. Eu cât am stat în spital, familia nu a avut dreptul să vină să îl vadă. Nu avea niciun simptom de COVID, nu a făcut febră, nu tușea, nu respira greu. El nu a luat contact cu nimeni, nici cu mine dinainte să fie depistat pozitiv.

Nu am luat eu legătura cu spitalul din Focșani, cei de aici au sunt la distribuție. Iar cei de aici le-au zis că este un loc liber. E foarte greu. Sper să nu se agraveze starea lui de sănătate, dar deocamdată mi s-a spus că este destul de bine, dar îi trebuie de urgență Terapie Intensivă. Iar dânșii de la Spitalul județean au zis să mai așteptăm puțin. (…). Ieri dimineață (n.r.: miercuri dimineața) a aflat, când l-am dus cu salvarea de urgență. Eu am ieșit din spital vinerea trecută, după ce am stat 12 zile cu o formă mai ușoară de COVID. Mi-e teamă pentru că am văzut ce se întâmplă cu oameni de vârsta lui, dar știu că este puternic și va depăși faza asta. Mă gândesc la cei care mi-au băgat sora în groapă, care au băgat-o și pe mama și care vor să îl bage și pe el și s-ar bucura. Dar nu mor caii, când vor câinii”, a povestit Marian Manole în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Află și: Ce bilet de adio a lăsat Mădălina Manole chiar înainte să se sinucidă: “Vinde casa și…”

Mădălina Manole are un fiu cu Petru Mircea

Mădălina Manole a murit chiar de ziua ei. Pe 14 iulie 2010 a împlinit 43 de ani. Trupul fără viaţă al regretatei artiste a fost găsit de Petru Mircea chiar în vila din Otopeni unde locuiau. Ei au un băiat împreună, care s-a născut pe 8 iunie 2009. Petru Mircea Jr. este crescut de soțul cântăreței.

Fragmente din jurnalul Mădălinei Manole. Regretata artistă credea în horoscop

Conform propriilor mărturisiri făcute în jurnal, Mădălina Manole credea în horoscop, în puterea unor forțe supranaturale, în predestinare și era îngrozită de blesteme. De asemenea, ea spera că își poate anticipa viitorul. În paginile caietului, unde regretata artistă și-a deschis sufletul cum nu a făcut-o cu unii dintre apropiații săi, a așternut însemnări legate de previziuni ce îi fuseseră făcute. Ea a scris în anii 2002, 2003, 2005, relatează adevărul.ro“EU CASA CĂSĂTORIEI

– nu se leagă NIMIC

– «mi s-au legat cununiile!!!»

CASA PROFESIEI

– reluare de colaborare în nesiguranță temeri

– anevoioasă cu “cuțitul la gât”

CASA SĂNĂTĂȚIi

– intervenție

– probleme legate de despărțirea unor prieteni

– RISC DE ACCIDENT!!

– moment de labilitate, diminuare de discernământ

– provocări !! de instabilitate (blestemul!!!)

CASA NEBUNULUI

– stare angoasă”, a notat Mădălina Manole în jurnalul ei, potrivit sursei citată mai sus.

În 2005, regretata cântăreață a scris pe o altă filă despre previziunile ce cărțile de tarot i le făceau artistei în dragoste și carieră: “(13 septembrie 2005) EU

– despărțire (nepotrivire de caracter “costum prea stramt pentru mine”)

– profesional – bărbat (figura dionisiacă) (relație profitabilă)

– șanse de colaborări

– propunere plan de familie

– relație pe STRĂINĂTATE (avertisment) (primesc dar nu știu să dau !! )

– plecare cu părere de rău

– an greu, cu multă muncă, lipsește încărcătura AFECTIVĂ”.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *